Celebrity

Spice Up Your Life jako Victoria Beckham

Zpěvačka, módní návrhářka, podnikatelka, která chce podpořit všechny ženy na světě tím, co dělá. I několik let poté, co Spice Girls nejsou spolu, se hlásí ke Girl Power a věří v to, že můžete dokázat cokoliv, když tvrdě pracujete. Přinášíme 5 pozitivních přístupů k životu podle Victorie Beckham.
Dívejte se na svět pozitivně, brzy uvidíte světlo i tam, kde je na první pohled tma.
„Bývalá zpěvačka, která má za manžela fotbalistu, bude mít svou značku oblečení,“ připomíná Victoria, jaké to bylo, když končila u Marca Jacobse a vydala se vlastním směrem. První kolekci uvedla v roce 2008 a za tu dobu několikrát ukázala, že žena, které módní svět ukradl úsměv z tváře, je vtipná a dokáže si ze sebe udělat legraci. K oslavě desátého výročí vytvořila kolekci trik, kterou narážela na kampaň tehdy focenou pro Jacobse. Lidé na Instagramu se tím začali bavit, Victoria toho využila a ty nejlepší fotky přidala na svůj účet.
Nenechte se odradit tím, co si myslí ostatní nebo co o vás říkají. Stůjte si za tím, kdo jste. Autenticita je to, co vás dnes může odlišit.
Trika s potiskem jsou většinou ihned sold out, Victoria totiž pokaždé vybírá výstižné popisy toho, co se o ní říká nebo čemu věří. Věděli jste, že tričko s nápisem It’s dark but happy place vysvětluje, že je posedlá slunečními brýlemi?
Dělejte to, co vás baví. Jděte za svými sny.
Posh like to use lip liner! V roce 2019 nikoho nepřekvapilo, když představila řadu Victoria Beckham Beauty. Každý ví, že kosmetiku miluje a navíc má za sebou několik úspěšných spoluprací se značkou Estée Lauder.
Využijte to nejlepší, co vám minulost dala. Zkoušejte, nepřestávejte, buďte vytrvalí a trpěliví. 
To, že nebyla nejlepší zpěvačkou a tanečnicí, přiznává, navíc tvrdí, že to bylo v pořádku, protože měla kolem sebe další čtyři holky. Posh vždy byla, je a bude, jak napsala na Halloween: Any other Posh Spices out there today? #forever!
Svět je jedno velké jeviště, vyberte si, jaká bude vaše role. A pokud se vám náhodou nelíbí, můžete ji vždy změnit.
Dekádu elegance značky si můžete prohlédnout i na youtubovém kanálu britské Vogue, užijte si backstage video z focení s dávkou britského humoru.