Celebrity

Ponožky v sandálech? Kristen Stewart a Sydney Sweeney mají jasno

Velmi kontroverzní téma rezonuje v posledních dnech módní scénou a stylisti celebrit jej milují.
Foto: Getty Images
Sydney Sweeney v kostýmku Thom Browne v Today Show v New Yorku
Foto: Profimedia.cz
Kristen Stewart v tvídovém kostýmku Chanel na přehlídce v Tokiu
Minisukně, bílé ponožky vysoko nad kotníky a černé sandály. Trojkombinaci předvedla Kristen Stewart na přehlídce Chanel Metiers d'Art v Tokiu a Sydney Sweeney v New Yorku, kde takto vystoupila v Today show. Pastelové odstíny kostýmků obou hereček spojovala kromě délky sukní právě kontroverzní kombinace ponožek a sandálků na vysokém podpatku. 
Ponožky do sandálů? Pro většinu z nás jasné poznávací znamení krajanů (nejen) na dovolené se objevuje nějakou dobu na přehlídkových molech značek Simone Rocha, Gucci, Etro atd., a bylo tak jen otázkou času, kdy se s ním budeme setkávat i na ulici. 
Pravdou je, že pokud k této svérázné kombinaci přistoupíte ze špatné strany, bude to z 99 procent průšvih, ale když najdete ideální rovnováhu, ponožky vyváží sexy podpatky a dodají jim hravější nádech. 
Sweeney, kterou momentálně můžete vidět v dramatu Reality, v mátově zeleném kostýmku Thom Browne a košilí s vázankou ukázala vlastní variantu na školní uniformu ve stylu Cher Horowitz. Stewart na show kolekce Metiers d'Art v japonské metropoli ukázala moderní spin na klasický Chanel kostým, který doplnila bílým tílkem. Ultra krátkou sukni by možná Gabrielle „Coco“ Chanel označila nelichotivými výrazy, sama totiž byla proti odhalování kolen s tím, že jde o nejméně půvabnou část ženského těla, nicméně jedna z tváří módního domu ji spolu s klasickými Mary Jane na platformě a spoustou šperků pojala po svém a stejně jako Sweeney si zaslouží jedničku s hvězdičkou.