Celebrity

Nejlepší halloweenské kostýmy inspirované virálními módními momenty roku 2022

Snažíte se vymyslet úžasný halloweenský kostým? A jste také skuteční milovníci módy? Pokud ano, máme pro vás tip, jak perfektně zkombinovat oba světy: zaměřte se na nejvirálnější módní momenty letošního roku! Získáte tak zcela nečekaný a naprosto geniální koncept kostýmu na nejstrašidelnější noc letošního roku.
V březnu se například Kim Kardashian zúčastnila přehlídky Balenciaga na sezonu podzim/zima 2022 v divokém looku: výstražnou páskou s logem značky si polepila celé tělo, které při každém kroku vydávalo skřípavé zvuky. Můžete ji napodobit a vytvořit si vlastní DIY variantu, nebo si pořídit verzi stejného outfitu za 63 dolarů přes Yandy. Jejich kostým se jmenuje „Work Harder“, což je narážka na proslulou hlášku samotné Kim: „Nobody wants to work these days“.
O další virální moment se postarala Bella Hadid na jarní přehlídce Coperni během pařížského fashion weeku. Na mole se objevila téměř nahá, oblečená pouze v tělových kalhotkách. Jakmile došla na molo, několik mužů ji obestoupilo a začali na ni rozprašovat bílý tekutý latex, ze kterého postupně vznikaly šaty. Můžete si tedy ze svého šatníku vzít podobné a k nim jako doplněk plechovku s bílou barvou. 
Když se Anne Hathaway zúčastnila přehlídky Michaela Korse v hnědém koženém trenčkotu a roláku, mnozí si všimli, že se podobá své postavě Andy Sachs ve filmu Ďábel nosí Pradu. Oblečte si stejné kousky a hned budete královnou halloweenského večírku.
Žádný módní halloweenský kostýmový souhrn by samozřejmě nebyl kompletní bez referencí na Met Gala. O outfitu Kylie Jenner z kolekce Off-White doplněném obří svatební sukní a závojem s kšiltovkou mluvil celý internet, stejně jako o nahých šatech její sestry Kim, které si je vypůjčila od Marilyn Monroe. Nebo se můžete převléknout za Jareda Leta a Alessandra Micheleho. Jediná věc, která je lepší než dobrý halloweenský kostým, jsou totiž hned dva halloweenské kostýmy. 
V galerii najdete další nápady na ty nejlepší strašidelné outfity inspirované virálními módními momenty roku 2022.