Vůně

Valentino představí nový parfém a jeho tváří je Lady Gaga

To, že si Lady Gaga v poslední době často oblékala šaty z módního domu Valentino, nebyla žádná náhoda. Dneska potvrdila, že se stává tváří nového parfému Voce Viva, který značka uvede na trh už v září. 
Foto: archiv značky
Lady Gaga v šatech Valentino
Držitelka Oscara, Grammy, Zlatého glóbu a desítek dalších cen, pro které si často přišla právě v šatech od Pierpaola Piccioliho, kreativního ředitele italské ikonické značky, své jméno a tvář s Valentinem teď spojuje oficiálně. „Lady Gaga znamená svobodu, sebevědomí, čisté srdce,“ říká Pierpaolo. „Její účast v této kampani zvyšuje symbolickou sílu projektu na nejvyšší úroveň. Je ikonou své generace. Její poselství svobody, vášně pro umění, sebevědomí a rovnosti je stejné jako v naší komunitě Valentino. Jsem tak hrdý na to, že ji máme.“
Vůně i kampaň s Lady Gaga se na celosvětovém trhu objeví letos v září a nese jméno Voce Viva. Jedná se o zbrusu nový pilíř značky, která své parfémové portfolio svěřila koncernu L'Oréal. Značka si ji vybrala pro hodnoty, které zpěvačka, herečka a skladatelka dlouhodobě hlásá. Od diverzity po individualitu, které vyznává i Valentino pod vedením Piccioliho. Nový parfém má být přesně takový. 
Foto: archiv značky
Lady Gaga v šatech Valentino
Foto: Steve Granitz/WireImage
Lady Gaga na předávání Golden Globes 2019 v šatech Valentino
Lady Gaga v minulosti uvedla na trh vlastní parfém, nyní buduje beauty značku Haus Laboratories. Tu uvedla loni v září a specializuje se na make-up.