Péče

Jeden tip, který byste si měli vzít od Victorie Beckham

Co Victoria Beckham činí, dobře činí.
Victoria Beckham Autor. Kayla Oaddams/WireImage
Bývalá Spice Girl a zakladatelka značky Victoria Beckham o víkendu otevřela svůj kabinet péče o pleť svým 32 milionům sledujících na Instagramu, aby jim popsala svou nedělní ranní rutinu. I když už víme, že je fanouškem LED světel pro napnutí a omlazení pleti a že její vlastní řada přípravků je samozřejmě vždy po ruce, Victoria nám prozradila i další prvek své zefektivněné rutiny.
Nezbytnou součástí její péče o pleť je pleťová maska. Victoria prozradila, že ji ráda nechává působit 45 minut až hodinu, aby pleť mohla skutečně využít veškerých jejích výhod. Beckham vysvětlila, že produkty, které používá, jsou spíše čisticí a vyživující než příliš agresivní, a dále popsala výhody používání svých dvou čisticích přípravků, které odstraňují make-up a nečistoty a zároveň čistí a obnovují pleť. Na závěr poradila, jaké výhody skýtá, když si v nabitém týdnu najdete chvilku na péči o sebe.
Přiznáváme, že jsme nastražili uši, pokud jde o tajemství VB v péči o pleť, ale už teď jsme velkými zastánci toho, že je třeba pleti naslouchat a chovat se podle toho, co si žádá. Beckham říká, že masky střídá, jak její pleť potřebuje. Tento intuitivní přístup se ukazuje více než rozumným, jak se dopracovat k co nejspokojenější a nejzdravější pokožce. Stejně tak má smysl její zjednodušený přístup, který vychvalují i odborníci. Výhody minimalismu v kosmetice jsou jasné: Pokožka je spokojenější, když ji nezatěžujete nadbytkem aktivních látek a kroků. 
Ačkoli si nesmírně vážíme rad ohledně self-care a tipů na pleťovou péči, nemůžeme si nevšimnout oné masky nebo, jak ji Victoria škádlivě nazývá, „toho konkrétního produktu“. Jelikož její impérium v oblasti péče o pleť nadále expanduje, předpokládáme uvedení novinky na trh. Nastal čas udělat si místo v koupelně.
Článek vyšel v originále na vogue.co.uk.