Nehty

Dušičky, nebo Halloween? Ať už tomuto svátku říkáte jakkoliv, letošní nail art se nese ve čtyřech barvách

Jestli pořád nevíte, jakou manikúru vybrat na následujících několik týdnů, pak se nechte inspirovat aktuálními trendy, které okoření studené dny a ještě chladnější noci. A pamatujte: zatímco módní scéně vládne umírněnost až nuda, nehty pořád ještě dovolují popustit uzdu fantazie. Potřebné barvy laků na nehty už stejně doma máte. 
Zdroj: instagram
Zatímco motivy dušičkového nail artu se opakují rok co rok, jejich provedení a vzhled se můžou radikálně lišit. To ostatně dokazují letošní designy, které se omezují na čtyři barvy: černou, bílou, rudo-černou, a chybět nebudou ani oranžové odstíny dýně a skořice. Hodit se vám tak bude nejspíš vše, co ve své kosmetické sbírce určitě již dávno máte, protože právě tyto laky vládnou celému roku. 
Halloweenských nail art letošního roku je oproti loňsku výrazně decentnější — nejen díky minimalistické barevné paletě, ale i díky faktu, že se jednotlivé motivy (ať už jde o krev, duchy, nebo dýně) zmenšují. Případně je manikérky kreslí jen na jeden nehet. Výhodou ovšem je, že dušičkovou manikúru můžete díky tomu nosit několik dní, klidně až týdnů, aniž byste vypadali, že jste si právě odskočili z halloweenské party. A co víc, dušičkovský motiv může tvořit výrazný detail v jinak klasické úprav (třeba solitér v rámci barevné „Francie“ či některý z motivů spadaného listí nebo podzimních květů).