Nehty

Barbie manikúra podle Margot Robbie vás překvapí. Nevypadá totiž tak, jak byste čekali

Margot Robbie vyráží na světové turné a její nehty vypadají jinak, než byste předpokládali, a přitom jsou pořád hodně Barbie.
Foto: Jon Kopaloff/Getty Images
Margot Robbie na novinářské projekci filmu Barbie v hotelu Four Seasons v Los Angeles, 25. června 2023
Zatímco beauty značky chrlí jednu růžovou kolekci za druhou, představitelka ikonické panenky v tolik očekávaném filmu režisérky Grety Gerwing není zas tak prvoplánová, jak by se mohlo zdát. Ano, Margot Robbie se sice v těchto dnech objevuje zásadně v zářivě růžovém kostýmku s minisukní nebo ultra krátkých šatech stejné barvy, Tom Bachik, který se jí stará o manikúru, ovšem nesladil nehty do odstínu oblečení, ani růžového auta. 
Perfektní manikúra pro Barbie podle Toma, který se stará také o Jennifer Lopez a Selenu Gomez, je... nenápadná. Bachik použil spoustu pečujicích produktů od Essie, aby ruce hlavní protagonistky letního hitu vypadaly za všech okolností dokonale. Jako podklad použil zpevňující lak Hard To Resist Advanced, který zlepšuje celkovou odolnost nehtů a zároveň funguje jako lesk. Na něj aplikoval klasický lak na nehty od Essie v odstínu Vanity Fairest. Ten momentálně na českém trhu nenajdete, ale odstíny jako Ballet Slippers (který nosila královna Alžběta II.) a Mademoisselle mu jsou hodně podobné.
Aby barvu stejně jako lesk umocnil, nakonec použil vrstvu Stay Longer Premium Longwear Top Coat a do nehtových kůžiček vmasírovat kapku meruňkového oleje On A Roll Apricot Nail & Cuticle Oil. Manikúra působí velmi čistě a elegantně přesně ve stylu „clean girl“, který hýbe sociálními sítěmi, i díky tomu, že si Margot udržuje nehty poměrně krátké.
Protože zmiňovaný odstín laku na nehty na lokálním trhu momentálně není dostupný, našli jsme rovnocenné varianty, s nimiž si i vy zvládnete udělat hvězdnou manikúru podle Barbie.