Krása

Vogue Lab: Blahodárná noční rutina v 6 krocích aneb Jak správně pečovat o pokožku před spaním?

Rituály jsou samy o sobě nejen příjemné, ale ještě můžou mít blahodárný vliv na naše celkové zdraví. V péči o pleť to platí obzvlášť. Když si totiž dokážete vytvořit ten správný návyk, zázraky se dostaví téměř jistě. Zkuste se nechat zasvětit do večerní beauty rutiny v šesti krocích od Mary Kay a uvidíte, že efekt na sebe nenechá dlouho čekat.
Rituály podporují naše návyky a dělají obvyklou rutinu zábavnější. Mnoho vědců by ještě přidalo zmínku, že k tomu, abychom dosáhli kvalitních, a především trvalých výsledků, je nutné dodržovat tři hlavní zásady: Pravidelnost, důslednost a pečlivost. My bychom k tomu ještě dodali jedno slovo. Posloupnost. Ta správná, samozřejmě!
Ve videu Vogue Lab proto uvidíte celkem šest produktů, které poskytnou tu nejlepší večerní péči o pleť, a to hned v šesti krocích. Zjistíte, jak jednotlivé přípravky používat, co obsahují a hlavně — v jakém pořadí je zvolit. A proč právě večerní rutina? Protože jen večer máme obvykle čas se na chvíli zastavit, zklidnit mysl a celostně se soustředit pouze sami na sebe. I kdyby to mělo trvat jen deset minut.
Použijte TimeWise® Age Minimize 3D™ Čisticí krém/gel 4 v 1 pro odstranění nečistot z pleti.
Jemně aplikujte TimeWise® Hydratační regenerační tonikum.
Lehkým vklepáváním prsty TimeWise® Age Minimize 3D™ Oční krém.
Šest produktů. Šest kroků. Dokonale očištěná tvář je základem jakékoliv péče. Na neočištěné pleti byste totiž těžko mohli pokračovat s dalšími produkty. Multifunkční Čisticí krém/gel 4v1 odstraňuje nečistoty způsobující zašedlý nádech pleti. Po ošetření je pleť zbavená odumřelých buněk, více rozjasněná a báječně připravená na tonikum. S TimeWise® Hydratačním regeneračním tonikem vaši pokožku můžete dostatečně hydratovat, a připravit tak k absorpci každičké kapky nejen očního krému. Tím je TimeWise® Age Minimize 3D™, který rozjasňuje oblast okolo očí a hydratuje po dobu 12 hodin. Pleť díky tomu vypadá pevnější a bez známek únavy.
To už ale přichází na řadu jeden z nejklíčovějších produktů celé večerní rutiny: Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 sérum, které v klinicky ověřené 0,5% koncentraci přináší čistý a účinný retinol. Co vám přinese? Zlepšení vzhledu vrásek, barevné sjednocení pleti i kýženou pevnost. Že začínáte být mile překvapeni? Ještě zdaleka nejsme u konce! Po retinolovém séru je třeba použít Mary Kay Clinical Solutions® Zklidňující a obnovující mléko. Obsahuje rostlinné oleje, které vaší pleti dodají extra dávku zklidňujících a vyživujících mastných kyselin. A teď to nejpříjemnější: Na pleť naneste malé množství TimeWise® Age Minimize 3D™ Nočního krému. Dodá jí zásobu antioxidantů a maximálně podpoří proces regenerace. Tak sladké sny a těšte se, že po probuzení bude vaše pleť doslova zářit. Zdravím a spokojeností!
Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 sérum nanášejte na tvář.
Vmasírujte Mary Kay Clinical Solutions® Zklidňující a obnovující mléko.
Nakonec aplikujte TimeWise® Age Minimize 3D™ Noční krém.
Více o nové řadě Mary Kay Clinical Solutions® naleznete zde.