Make-up

Nejmenší kabelky na rtěnky

Klasické objekty touhy, které vypadají elegantně a jsou praktické i tajuplné zároveň. Proč světu ukazovat, jakou rtěnku máte nejraději, když ji můžete diskrétně schovat do pouzdra, co vzbudí více pozornosti než nejnovější kabelka. Roztomilá zbytečnost? Možná. Originální doplněk? Rozhodně!
Mini, midi i maxi kabelku od své oblíbené značky už máte a dost možná ve všech dostupných velikostech a co dál? Doplňky. Ale kdo by se se zabýval něčím tak přízemním jako peněženka, pouzdro na karty (stejně už všechny máte dávno uložené v telefonu) nebo klíčenka. Designové pouzdro na rtěnku! Splňuje všechny atributy pro nadčasový objekt. Jinými slovy, vypadá sice jako zbytečný luxus a rozmařilost, opak je ovšem pravdou. 
Kožená pouzdra na rtěnky plní mnoho funkcí, od designu po praktické využití. Chrání rtěnky, jejichž obaly mívají tendenci ztratit na svém původním lesku týden po prvním otevření, a mají trvalou hodnotu. Zároveň reprezentují umění mistrů v módních ateliérech. 
Jsou tím správným detailem, který vám udělá radost a ušetří spoustu času. Už nikdy nebudete hledat rtěnku (nebo balzám, pokud zrovna nejste rtěnkový typ) v kabelce, díky stylovému pouzdru ji budete mít neustále při ruce. Některé se nosí přes rameno, jako náhrdelník, cross-body mikro kabelka, jiné si připnete na tašku.