Make-up

Nejlepší růžové tvářenky, kterými docílíte svěžího vzhledu i po velmi dlouhé party

Trochu Barbie, hodně coquette. Výrazné růžové tvářenky berou beauty scénu útokem a vy byste je měli mít taky. 
Foto: Dave Kotinsky/Getty Images for TRESemme

Vybrat si tu nejlepší tvářenku nikdy nebylo jednodušší

Pokud by se celý letošní rok dal shrnout do jednoho jediného kosmetického produktu, byla by to bezpochyby tvářenka. Zdravíčka všech možných textur a intenzit ovládla beauty scénu v takovém množství, jaké jsme u žádného produktu velmi dlouho neměli. Jejich boom by se dal srovnat snad jen s objevem primerů.
Pudrové, tekuté, v tyčince, jako chladivé želé, hybrid mezi krémem a pudrem a všechno mezi tím. Neexistuje pleť, na kterou byste právě teď nenašli ideální tvářenku, vybírat je opravdu z čeho. Stačí si jich pár vyzkoušet a zvolit tu, která vás nejvíce baví a u níž je vám na první pokus jasné, že se vám s ní bude velmi snadno pracovat. V potaz při nákupu určitě berte své zkušenosti a také to, jestli preferujete při líčení štětce a houbičky, nebo raději roztíráte všechno prsty. Na klasické pudrové zdravíčko určitě potřebujete vhodný štětec, všechny ostatní můžete nanášet prsty.
Otázkou tedy zůstává, jaký odstín tvářenky je momentálně nejvíc trendy. Vedle univerzální broskvové tvářenky vede žebříčky popularity jednoznačně zářivá růžová a čím výraznější, tím lepší. Můžete v tomto trendu vidět doznívající barbiecore, ale především patří i mikrotrendu coquette girl, v němž se mísí něžná romantika a japonský styl kawaii.

Jak nosit růžovou tvářenku

Dominantní růžové tváře nejlépe vyniknou tak, že zbytek obličej nalíčíte už jen velmi minimalisticky. Stačí vyčesat obočí, řasy přetáhnout jednou vrstvou řasenky, ale tento krok můžete klidně vynechat, a na rty naťupkat trochu růžové, která vám zbyla na prstech, a přetřít leskem nebo výživným balzámem. 
Výběr nejlepších růžových tvářenek současnosti najdete v následující galerii.