Make-up

16 nejlepších červených rtěnek sezony (a proč je potřebujete mít taky)

Myslíte, že vám červená rtěnka nesluší? Nebo prostě jen hledáte něco na refresh vaší make-up taštičky? Fashion & beauty editor Cindy Kerberová vás přesvědčí o tom, že novou rudou rtěnku (nebo radši dvě, tři a víc) potřebujete taky.
Ano, na červených rtěnkách si lze vypěstovat závislost. A proč vlastně ne. Když se nad nimi zamyslíte, přijdete na to, že nic dokonalejšího vlastně neexistuje. Jsou krásné samy o sobě. Už při pohledu na tu malou věc v kabelce máte hezčí den. Dokáží zvednout sebevědomí do ultra vysokých hodnot. Po ránu vás umí zachránit, když zjistíte, že máte do odchodu z domova jen tři vteřiny. Zejména v dnech, kdy jste předchozí noc dělali všechno možné, jen ne jít spát před půlnocí. Neexistují pro ně sezony, ideální denní doba a dneska už ani pravidla. Nosit je můžete kdykoliv, kamkoliv a jakkoliv.

#redtowear

S červenou pusou můžete být středem pozornosti, ale se i za výraznou rtěnku schovat. Máte před sebou důležitou prezentaci nebo meeting, kde potřebujete, aby každé vaše slovo bylo slyšet? Namalujte si pusu rudě. Dolehla na vás podzimní deprese? Červená rtěnka vás z toho dostane. Nebo přinejmenším budete působit na všechny tak, že máte svůj život pod absolutní kontrolou. A takto bychom mohli pokračovat do nekonečna. Odpovědí je vždycky červená rtěnka. 

Nesluší? Sluší!

Často slýchám větu: Mně ale červená nesluší. Sluší, věřte mi. Jde jen o to najít si barvu, která vyhovuje právě vám. Neexistuje na to žádná poučka, nebo pravidlo, které by fungovalo na všechny. Najdete ho jednoduše, zkoušejte barvy i textury. I na nich hodně záleží. Kolikrát se mi stalo, že se mi nelíbila klasická rtěnka, ale když jsem si ten samý odstín vyzkoušela v jiné textuře, zamilovala jsem se.
S každou další červenou rtěnkou to je podobné, jako jít na další první rande. Nikdy nevíte, co z toho bude. A nikdy se s nimi nebudete nudit. Následujících 16 červených rtěnek je to nejlepší, co si momentálně můžete pořídit. Matná, tekutá, zářivá, temná, s oranžovými, modrými i růžovými podtóny, nejnovější odstíny i ty klasické.

Best of #redlipstick podle Vogue