Krása

Lily Collins: Tipy z beauty rutiny a tajemství šťastného života

Lily Collins, hvězda seriálu Emily in Paris, si získala srdce fanoušků po celém světě. Kromě hereckého talentu uchvacuje i šarmem, humorem a módním stylem. Jaké jsou její tipy pro šťastný život?
Foto: Mike Marsland/WireImage
Lily Collins
Lily Collins se narodila do hudebního světa a už od útlého věku snila o vlastní umělecké dráze. Kariéru zahájila v dětských seriálech a postupně se propracovala k filmovým rolím. Zlom nastal se seriálem Emily in Paris, který se proměnil v hit Netflixu a katapultoval Collins do centra pozornosti. Letos se můžeme těšit už na čtvrtou sezonu populárního seriálu. Díky svému nespornému talentu, okouzlujícímu charismatu a strhujícímu hereckému projevu si Lily Collins získala srdce fanoušků po celém světě. Konečně se dokázala prosadit jako samostatná hvězda a zbavit se nálepky „dcery slavného otce”, popového hudebníka Phila Collinse.
Herečka a ambasadorka kosmetické značky Lancôme v rozhovoru pro britskou Vogue sdílela několik tipů ze své beauty rutiny, které se mohou stát inspirací i pro vás.
Eukalyptus pro svěží dýchání a povzbuzení: „Při sprchování kápnu pár kapek eukalyptového oleje na podlahu sprchového koutu, kde se v horké páře odpařuje," říká herečka. Inhalace eukalyptové esence má blahodárný vliv na dýchací cesty. „Pomáhá mi uvolnit ucpaný nos a krk a zároveň dodává energii a povzbuzuje mysl,” potvrzuje Collins. 
Termální voda pro krásnou pleť: Kvůli častému cestování trpí hereččina pleť změnami v kvalitě vody. „Dříve jsem si obličej oplachovala studenou vodou z kohoutku, pak jsem ale zjistila, že nejlepší je mít u sebe sprej s termální vodou," uvedla Collins. „Pomáhá mi hydratovat pokožku a odstraňuje nečistoty z kohoutkové vody.”
Pleťové masky pro extra hydrataci: „Snadno se s nimi cestuje – používám je ráno nebo večer, abych v pokožce uzamkla hydrataci a pleť vypadala rozzářeně," říká herečka. Její go-to maska? Lancôme’s Advanced Génefique Serum
Hydratace zevnitř: „Do pití vody se musím opravdu nutit, často na to ani nemyslím," uznává herečka, ale je si vědoma, že právě dostatečná hydratace je důležitá pro zdraví a krásu pleti.
Holistický přístup k wellnessu: Hlavní představitelka seriálu Emily in Paris, Lily Collins, nedbá pouze na svůj vzhled, ale také na celkovou pohodu. „Jsem rozhodně člověk, který se zajímá o wellness, ale spíš než na různé fígle a rychlé zlepšováky se soustředím na holistický přístup," zdůrazňuje Collins. „Zní mi dobře propojení mysli, těla a duše." Toto hlubší zaměření pramení z její dlouholeté zkušenosti s terapií, mindfulness a studiem různých cest k celkové pohodě. Mezi klíčové wellness rituály Lily Collins patří například journaling čili psaní deníku. 
A rada pro šťastný život? „Odpoutejte se od komfortní zóny a sbírejte nezapomenutelné vzpomínky. Vzpomínám si na malou Lily, která se nebála říct ano a s vervou se vrhala do každého dobrodružství. V posledních pěti letech se k ní pomalu vracím a chci v tom pokračovat. Chci se stát sběratelkou vzpomínek, ženou, která bude jednou svým vnoučatům s jiskrou v oku vyprávět o všech úžasných zážitcích a dobrodružstvích.”