Filmy

Vše, co potřebujete vědět o třetí sérii Emily in Paris, která má dnes premiéru

Jeden z nejpopulárnějších seriálů současnosti, který byl nominován na Zlatý glóbus i Emmy, se dnes vrací ve třetí sérii. Lily Collins jako Emily Cooper tak ještě nějaký čas ve Francii zůstává a spolu s ní i její originální šatník. Co o další řadě zatím víme?
Hlavní hrdinkou zůstává marketingová manažerka v podání Lily Collins. Natáčení třetí série herečka potvrdila 1. června, když na svém Instagramu sdílela fotografii s Ashley Park, která hraje její nejlepší kamarádku Mindy Chen. Fanoušky pak platforma Netflix potěšila 22. září zveřejněním oficiálních snímků z natáčení. 
Foto: Netflix
Emily in Paris

O co půjde tentokrát?

Jelikož se nová sezona točí v Paříži, je jasné, že Emily se ani tentokrát do Chicaga nevrací a ve městě lásky se rozhodla zůstat. Druhá řada skončila konfliktem Madeline a Sylvie v luxusní marketingové společnosti Savoir, ve které Emily pracuje. Sylvie se rozhodla Savoir opustit a založit si vlastní firmu. Emily požádala, aby se k ní připojila. Ta se teď bude muset rozhodnout, jakou cestou se vydá. O nic jednodušší není ani její milostný život. Diváci si více užijí Luciena Laviscounta v roli Alfieho, který svůj návrat do Londýna odložil a prodlouží svůj pobyt v Paříži kvůli Emily. V jejím životě zůstává i Gabriel, který se ale vrátil k bývalé přítelkyni Camille. Milostné drama tak rozhodně chybět nebude. 
Foto: Netflix
Emily in Paris

Kdo se v seriálu objeví?

Po boku drobné brunetky se na obrazovku vrátí Lucas Bravo a Lucien Laviscount, kteří nadále hrají hlavní role jejího milostného života. Nechybí ani již zmíněná kamarádka v podání Ashley Park. Spolu s nimi uvidíme i další známé tváře, jako jsou Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery a Philippine Leroy-Beaulieu.

Kdy je premiéra?

Oficiální datum je stanoveno na 21. prosince 2022, a protože dobrých zpráv není nikdy dost, třetí sérií příběh nekončí. Potvrzena je už čtvrtá řada.