Advertorial

Purismus v praxi ve vaší koupelně

Když se spojí elegance, praktické prvky a ještě perfektní design, výsledek nemůže nikdy dopadnout špatně. Ba naopak. Co se týče interiéru koupelen, touha po doteku purismu je zde více než namístě. 
Každý z nás máme od koupelny trochu jiné požadavky. Někdo touží po velkém prostoru, jiný dává přednost praktickému a úspornému uspořádání. Co máme ale všichni společného u nadstandardního vybavení, je určitě očekávání, že nám naše koupelna splní vše, co potřebujeme. A stejně tak je to i s toaletou. Jaká je ta ideální a odpovídající budoucnosti? 
Geberit AquaClean Sela funguje jako kombinace bidetu i toalety a nadčasový, puristický tvar od designéra Christopha Behlinga se hodí téměř do každé koupelny bez zbytečného poutání pozornosti. Nezabírá více místa než běžná toaleta, působí elegantně a zároveň je její používání jednoduché a pohodlné. A jaké má funkce?  
Technologie současnosti
Hygiena na prvním místě. Technologie sprchování WhirlSpray zabezpečuje důkladnou a zároveň úspornou očistu vodou. Sprchovací proud je zjemněný dynamickým provzdušněním, pomocí dálkového ovládání je možné nastavit i polohu sprchovacího ramene přesně podle osobních preferencí. Zároveň můžete aktivovat oscilační funkci pro ještě důkladnější očištění.
Foto: archiv firmy
Jen pro ženy
Jemná dámská sprcha ukrytá v rameni sprchy je hygienicky chráněná, když se nepoužívá. Proudem čisté vody se propláchne před a po každém použití.
Potichu, prosím
Podstatou inovativní technologie TurboFlush je asymetrická keramická WC mísa bez okrajů a spirálovitě vedený proud vody, díky němuž je splachování tiché, efektivní a čištění WC mísy nenáročné.
Osvětlení a ovládání i přes aplikaci
Diskrétní orientační světlo disponuje sedmi barvami a pěti stupni intenzity jasu. Aktivuje se v okamžiku, kdy se v místnosti setmí, a je možné ho zapnout a vypnout pomocí mobilní aplikace či intuitivního dálkového ovládání. S ním ostatně můžete ovládat všechny funkce včetně osobního nastavení. 
Bližší informace a video ke sprchovacímu WC Geberit AquaClean Sela k dispozici na www.geberit-aquaclean.cz/sela.