Advertorial

Letní móda s CCC: trendy i nadčasové kousky, které osvěží váš šatník

Hledáte ideální boty nebo kabelku pro letní dobrodružství? V kolekci Summer Edit od CCC si každý najde to pravé. Nechte se okouzlit pestrou paletou značek DeeZee, Jenny Fairy a Nine West New York, kde si zaručeně vyberete stylový kousek, se kterým oslavíte příchod léta.
Foto: CCC

Trendy léto a platformy pro maximální pohodlí

Módní svět znovu ovládly kamínky a třpytivé doplňky. Pokud jste jim doteď odolávala, je nejvyšší čas tomuto trendu podlehnout. Ani v létě se s ním totiž nerozloučíme. V kolekci DeeZee najdete pantofle zdobené kamínky v bílé a černé barvě, a přestože se jedná o trendovou záležitost, snadno je zkombinujete s čímkoli ze svého letního šatníku od bílých maxi šatů až po lněné soupravy.
Foto: CCC
Pantofle, DEEZEE, prodává CCC, 599 Kč
Dalším hitem léta jsou letos sandále s tenkými pásky. Ty od DeeZee jsou pohodlné a lichotivé díky vyšší platformě. Nebojte se sáhnout po zlaté a stříbrné barvě, které jsou letos opět v oblibě. Skvěle se hodí k ležérnímu outfitu, jako jsou modré džíny a bílé tričko, ale i k sukním či šatům.

Boty, které by neměly chybět na žádné dovolené

Bez pohodlných espadrilek není žádný šatník kompletní. Elegantní model s proužky nabízí značka Jenny Fairy. Pokud dáváte přednost pantoflím, tak značka Nine West New York nabízí trendy pantofle na nízkém podpatku, které se hodí jak na procházku u moře, tak i do města. 
Foto: CCC
Pantofle na platformě, NINE WEST, prodává CCC, 1299 Kč

Čím větší, tím lepší

K dokonalému outfitu neodmyslitelně patří i správná kabelka. Zapomeňte na miniaturní kousky, letos jsou v kurzu větší kabelky, které pojmou vše potřebné. Na výlet ideálně poslouží bílý batůžek z kolekce DeeZee. Jeho minimalistický design a praktická velikost z něj dělají perfektního parťáka na procházky i výlety do přírody. Do béžové tote bag se vám zase vejde vše, co si s sebou vezmete na pláž nebo do města. Díky neutrálním barvám a nadčasovému designu vám tyto kabelky vydrží i několik sezon.
Foto: CCC
Kabelka, JENNY FAIRY, prodává CCC, 799 Kč
Pokud v létě dáváte přednost jednoduchému oblékání, můžete svůj outfit oživit barevným doplňkem, jako je růžová kabelka s řetízkem od Jenny Fairy. A nezapomeňte na praktickou maxi plážovou tašku, která se na dovolené stane vaším nepostradatelným pomocníkem.
Foto: CCC
Kabelka, JENNY FAIRY, prodává CCC, 599 Kč
Jenny Fairy, DeeZee nebo Nine West New York - nevíte, kterou značku si vybrat? Nová kolekce Summer Edit je aktuálně k dostání v prodejnách CCC, v aplikaci a na ccc.eu/cz/