Advertorial

Kdyby se Vánoce mohly jmenovat jinak, měly by jméno Bulgari

Letošní svátky budou zahalené v mimořádném třpytu. Klenotnický dům Bulgari právě představuje kampaň I Believe in Wonder, která vybízí všechny znovu uvěřit na zázraky. Naučte se spolu s ní hledat krásu nejen ve špercích, ale třeba i v pomoci druhým...
Foto: Courtesy of Bulgari
Už se blíží ten čas, kdy se vše kolem zastaví. Pár výjimečných dní, které můžou být kouzelné, ale pouze za podmínek, že jim to sami umožníte. Oddejte se síle okamžiku a nechte se unést zázraky. I Believe in Wonder navazuje na letošní kampaň Unexpected Wonders. 
Nová vánoční kampaň I Believe in Wonder vznikla — jak jinak než v Římě — domově Bulgari. Zázrak je zde metaforicky ztvárněn jako roj světlušek, jež nás uvádějí do sváteční atmosféry, kdy můžeme pozorovat hvězdy na jasné obloze. Ty nám, stejně jako diamanty a drahé kameny, připomínají dechberoucí sílu přírody a krásné vzpomínky na dětství.
Foto: Courtesy of Bulgari
Foto: Courtesy of Bulgari
Foto: Courtesy of Bulgari
Třpytit se a pomáhat
Ovšem je tu ještě jeden významný přesah. Bulgari již déle než jednu dekádu spolupracuje s organizací Save the Children, jejímž cílem je zajistit dětem v ohrožení lepší podmínky. Konkrétně aktivity v rámci vánoční kampaně I Believe in Wonder se zaměřují na podporu těch nejmenších (ve věku 3 až 8 let), co žijí v Zambii, v oblastech takřka bez přístupu ke vzdělání.
Vánoční kampaň zahájí video, jehož hvězdou je dítě pohlcené světem zázraků. Každou scénu pak doprovázejí jiskřivé světlušky i řetězec zázraků, jež celou proměnu uvádí do pohybu. 
Iniciativu ale mohou podpořit všichni. Ve spolupráci se společností Meta proto šperkařský dům Bulgari vytvořil dvojitou platformu I Believe in Wonder. Ta je dostupná po celém světě pro Stories a Reels na Facebooku i Instagramu. 
Podělit se o zázraky můžete prostřednictvím svého chytrého telefonu, s kterým vytvoříte selfie aktivovaná pouhým úsměvem. Čím více se budete smát, tím více světlušek se na vaší obrazovce objeví. Svůj vlastní řetězec zázraků a pomoci tak můžete rozehrát prostřednictvím postování a označování přátel.
Foto: Courtesy of Bulgari
Foto: Courtesy of Bulgari
Foto: Courtesy of Bulgari
Vánoční zázrak v prodejnách Bulgari
Dárky jsou oslavou těch, kteří se vzájemně milují. Radost z obdarovávání ale začíná mnohem dříve než pouhý akt předání daru. Okamžikem, v němž se zrodí myšlenka na dárek. Právě tato myšlenka stojí za konceptem letošního vánočního designu butiků Bulgari. Zde se od listopadu můžete nechat pohltit kouzlem Bulgari, a to prostřednictvím platformy, dostupné v několika světových lokacích. 
Jak funguje? Díky speciálnímu QR kódu se můžete zapojit do scény plné zázraků. Interaktivní zážitek nabídne obrazovku zaplněnou třpytivými dárky. Těch se stačí dotknout — a rázem se promění ve světlušky, symbol magického kouzla svátků u Bulgari. Zázraky si tak můžou letos o Vánocích pustit k tělu i ti největší skeptici pod sluncem. A budou unešeni.