Advertorial

IPL epilátor Skin i-expert od Braun. Už ani chloupek

Výjimečný IPL epilátor Skin i-expert se představil během unikátního večera v hotelu Andaz. Vystoupil na něm i Adam Pavlovčin.
Foto: Braun
První IPL systém na světě, který se učí s každým dalším použitím a poskytuje individuální zážitek šitý na míru právě vám, se jmenuje Braun Skin i‑expert IPL. Tuzemské veřejnosti se představil na večírku, který byl celý laděný do barvy rose gold, tedy stejné, jako má i přístroj. Úvodní prezentace, catering i koncert Adama Pavlovčina tak získaly růžově zlatý nádech a nevšední podobu.
Hosté se na místě měli možnost dozvědět vše podstatné o tom, jak IPL epilátor funguje. I díky mobilní aplikaci, která celý chytrý systém dotváří, vás totiž Braun Skin i-expert IPL vede k dosažení těch nejlepších výsledků. Docílíte jich navíc rychleji a s větší precizností třeba i díky vhodnému výběru hlavice. To vše v pohodlí domova. Není se co divit, že první výsledky můžete pozorovat již za 3 týdny*. Podstatné ale je, že epilace je díky přístroji Braun Skin i ‑expert IPL dlouhodobá.
Inteligentní systém funguje tak, že automaticky přizpůsobuje vysílanou energii odstínu vaší pokožky, a aktivně vám tím pádem poskytuje personalizované ošetření v reálném čase pro každou oblast těla. Rozhodnutí, které chloupky odstranit, či neodstranit, tak máte zcela ve svých rukou. Je to jako mít soukromý salon u sebe doma.
Technologie IPL Skin i ‑expert společnosti Braun byla navržena tak, aby nabízela rychlé, bezpečné a pohodlné odstraňování chloupků, takže se stanete sama sobě domácí kosmetičkou. Inteligentní zpětná vazba vám umožní dosáhnout nejlepších výsledků, protože vás v reálném čase navádí, abyste nevynechala žádné ošetřované oblasti.
* Při dodržování režimu. Individuální výsledky se mohou lišit.