Vogue Supports Local Fashion

Vogue Supports Local Fashion: NAUT FW20

V seriálu #VogueSupportsLocalFashion, v němž Vogue Czechoslovakia představuje aktuální tvorbu českých a slovenských návrhářů, dnes pokračujeme se značkou NAUT designérů Lukáše Procházky a Filipa Nguyena.
Od prvního zavazadla v roce 2016 NAUT postupně rozšiřuje své portfolio a nyní kromě batohů nabízí i menší brašny, tašky nebo oblečení. 
„Rádi cestujeme, ale neznamená to jen let na druhý konec světa, je to pro nás i cesta do práce nebo na party. Všem těmto cestám naše produkty přizpůsobujeme. Zavazadla mají na cestě pomoci, ne překážet,“ říká Lukáš. Batohy a tašky na sebe díky modulárnímu systému navazují, dají se tak kombinovat do menších i větších celků.
„Posedlost detailem a vliv mých vietnamských kořenů nás vedou k objevování nadčasovosti a preciznosti asijského designu. Například áo dài, tradiční vietnamský oděv, který představuje dokonalé zpracování, vybrané látky i hrdost spojenou s každým zakázkovým kusem. Tyto modely zahrnujeme do našich kolekcí právě proto, že věříme ve stejnou preciznost v každém námi vytvořeném produktu, od nitě po sponu,“ dodává Filip.
Video je trailer do NAUT světa, do kterého chtějí oba designéři vtáhnout nejen zákazníky, ale každého, koho baví. „Dáváme divákům šanci nahlížet na naše oblečení i zavazadla tak, jak je vidíme našima očima. Ve videu jsou nejnovější batohy, karbonové kabelky, modulární kabáty i ručně šité bundy a áo dài. A na podzim se potkáme na fashion weeku osobně, tam už NAUT uvidí každý svýma očima.“
Video by Seeya
DOP, Director: Petr Vaněk
Camera Assistant: David Fíla
Producer: Šimon Šebek
Production: Valerie Volfová
Art Director & Photography: Roman Nguyen
Models: Pure Model Management (Tish Seabrook, Viet Do Hoang)
MUA: Nina Kirk
Music : Adéla Konečná