Vogue Supports Local Fashion

Vogue Supports Local Fashion: Port of Stars

Seznamte se s konceptem Port of Stars Jany Kapounové a Yasmin Keshmiri Hejduk, které vytvořily nákupní prostor plný módních artiklů, v nichž se snoubí láska, cestování, kulturní odkazy i prostě jen věci krásné natolik, že pouhý pohled na ně vás bude rozmazlovat. 
Příběh Port of Stars se začal psát v momentě, kdy Janě Kapounové a Yasmin Keshmiri Hejduk chybělo v Čechách místo, které by nabízelo nadčasové oblečení. Kimona, šaty, jenž by zdůrazňovaly ženskost i odkazovaly na původní řemeslo.
Proto značka zaměstnala jednu z nejzkušenějších a nejvyhledávanějších českých designérek, aby uvedla vizi do reality. Radce Kubkové, jež má za sebou více než dvacet let zkušeností, se podařilo zachytit jedinečnou estetiku, která se stala poznávacím znamením Port of Stars. 
Nová kolekce se nazývá „in between“ a je jakýmsi sloučením jedinečného okamžiku v čase, když se z pobytu venku stala touha a my jsme si pomyslně vytvořili naše vlastní světy ve čtyřech stěnách našeho domova. Kolekce je postavená zejména na šatech s kaskádami tkaniny a vzdušnými rukávy. Záměrem byla harmonie, která se potkává s filozofií značky, což pomohlo vytvořit jedinečné kousky na den i večer. Kimona z kolekce jsou zkombinována s denimem a plátnem a lze je nosit ve volném čase nebo v horkých letních dnech.
Foto: archiv Port of stars
Founder & Creative Director: Yasmin Keshmiri Hejduk
Art Director: Jana Kapounová
Chief Designer: Radka Kubková
Design Assistant: Anna Marešová
Foto: Hana Knizova