Vegan

Veganské kondicionéry pro všechny typy vlasů

Se zimou přichází každoroční otázka, co si dát na vlasy, aby neelektrizovaly a nepřicházely o lesk a hydrataci. Letos se zaměřte na veganskou péči, a to nejen kvůli tomu, že listopad je #VeganMonth. 
Foto: Profimedia.cz
Heidi Klum pro Vogue Italia
Dny jsou krátké, noci dlouhé, vidět se s kadeřníkem je letos stejně vzácný jev jako turista u Orloje a vlasy rostou a strádají jako ještě nikdy. Je to stejné jako se cvičením, buď si můžete vymýšlet výmluvy, proč to nejde, nebo dělat alespoň něco. U vlasů platí kromě pravidelného mytí také pořádná péče. V zimních měsících je výživa alfou i omegou a momentálně i to jediné, co můžete svým vlasům dopřát, aniž by hrozila nehoda s nůžkami nebo příliš extrémní barvou.
Po jemném šamponu, pokud chcete udělat něco pro životní prostředí, volte tuhou variantu, pokaždé použijte kondicionér podle typu svých vlasů. A protože je listopad, veganský měsíc, vyberte si veganskou variantu. Podpoříte značky, které se zajímají o dopad své produkce, a ulevíte planetě. Veganské produkty neobsahují žádné ingredience živočišného původu, to znamená žádný lanolín, včelí vosk, med, karmín a látky jako squalane a kyselina hyaluronová pocházejí z rostlin. V současnosti je výběr veganské kosmetiky natolik velký, že snadno najdete i kondicionér pro každý typ vlasů. Od jemných, přes mastné až do ultra odbarvované. Který z následující desítky si najde cestu do vaší koupelny?