Vogue Daily

Naomi Campbell se stala matkou

Supermodelka Naomi Campbell se ve svých padesáti letech stala matkou. Novinku dnes oznámila na sociálních sítích a sdílela společně s fotografií a nadšenými slovy o mateřství.
„Krásné malé požehnání si mě vybralo za svou matku. Je mi ctí mít tuto jemnou duši ve svém životě. Neexistují žádná slova, která by mohla popsat toto celoživotní pouto, které nyní s tebou sdílím, můj andílku. Není větší lásky,“ napsala na svém Instagramu.
Modelka o mateřství v minulosti několikrát veřejně promluvila, zároveň se však netajila tím, že nechce být svobodnou matkou. „Myslím na děti pořád. Ale myslím, že s dnešní pokročilou vědou můžu mít dítě, kdykoli budu chtít,“ uvedla v roce 2019 pro The Wall Street Journal.
Naomi Campbell s modelingem začala v 15 letech a během 35leté kariéry si vybudovala pozici jedné z nejznámějších a nejžádanějších modelek. Objevila se na stovkách přehlídek a stala se první tmavou modelkou na obálce magazínu TIME a také francouzské a ruské edice Vogue. Otevřeně vystupuje proti rasismu a založila nadaci Fashion for Relief, se kterou díky přehlídkám a módním show záskává peníze pro oběti katastrof.