Vogue Daily

Mimořádná událost Vogue World: O co přesně půjde a jak na ní nechybět

Máme pro vás čerstvou pozvánku — během newyorského týdne módy se uskuteční Vogue World — živá přehlídka a módní událost na oslavu 130. výročí existence našeho magazínu. Na přehlídkovém mole se blýsknou některé z našich nejoblíbenějších modelů z kolekcí podzim 2022, které byly inspirovány „novým světem módy“ a odkazují na nejzásadnější postoje, osobnosti a vlivy, které formují současný módní průmysl. Představí se značky jako Balenciaga, Dior, Gucci, Valentino, Coach, Burberry a další. Již 12. září. A vy můžete být u toho (buď na živo, nebo online).
Kromě toho proběhne také pouliční veletrh, který budou tvořit kurátorované prodejní stánky a limitované edice, které vznikly ve spolupráci s některými z nejlepších módních značek. K vidění budou i outfity od maloobchodních partnerů, jako jsou Moda Operandi, Mytheresa, NET-A-PORTER, Nordstrom nebo SSENSE.
Foto: Vogue
Ti, co zatouží být na Vogue World osobně, pořídí vstupenky online. Pro diváky po celém světě bude však akce přenášena a můžete ji sledovat na celosvětových webových stránkách Vogue (včetně té naší), v aplikaci Vogue Runway nebo na stránce Vogue na Twitteru. Od 01:30 středoevropského času. 
Na sociálních sítích bude k mání i další obsah, včetně exkluzivních záběrů ze zákulisí, možností nakupování a videí. (Přítomné návštěvníky čeká i rozšířená realita).
Foto: Vogue
„Móda se mění a Vogue na její oslavu pořádá něco výjimečného — fashion show-meets-street fair, která zachycuje kreativního ducha naší současné komunity. New York je pro to ideální místo — jde o město, které je neklidné, dynamické a znovuzrozené stejně jako současná móda,“ tvrdí Anna Wintour, šéfka obsahu Condé Nast a globální ředitelka Vogue. „New York je v mnoha ohledech módní metropolí. Je to magnet přitahující ty, kteří módu hluboce milují, a my jsme to chtěli uctít. Bude to večírek, kterého se diváci mohou zúčastnit, ať už budou kdekoliv — v ulicích New Yorku, nebo prostřednictvím živého vysílání po celém světě. Nemůžeme se dočkat, až vám Vogue World představíme.“
Další informace o Vogue World a rezervaci vstupenek najdete zde.