Vogue Daily

Jared Leto si v životopisném snímku zahraje Karla Lagerfelda

Jared Leto si nejen zahraje hlavní roli v životopisném filmu věnovaném památce zesnulé legendy Karla Lagerfelda, ale navíc bude společně po boku Emmy Ludbrook s módním domem Karl Lagerfeld celý projekt koprodukovat. Hlavní dějovou zápletku stále drží v tajnosti, víme však, že film bude zrcadlením klíčových kariérních momentů i o vztahových aférách slavného designéra. Leto prozradil, že by rád Lagerfeldův příběh převyprávěl v duchu jeho umělecké duše.
„Karl měl kariéru, která trvala přes 50 let, takže osobně i profesně měl blízko k řadě lidí. Mohu říci, že se zaměříme na klíčové vztahy, které vyjadřují různé části jeho života,“ řekl Jared Leto pro WWD.
Foto: Getty Images
Chystaná filmová novinka navazuje na nedávné oznámení, že Met Gala v roce 2023 bude inspirováno nadcházející jarní výstavou Institutu kostýmů Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty. Ačkoli na výstavě bude samozřejmě spousta kousků Chanel, které vybral kurátor Andrew Bolton, A Line Of Beauty se kromě Lagerfeldovy stejnojmenné značky dotkne také jeho tvorby pro Balmain, Patou, Chloé a Fendi.