Novinky

S Fendi v zimě i dešti

Fendi zahajuje spolupráci se značkou K-Way®, která se proslavila oboustrannými nylonovými větrovkami. Právě včas v sezoně chladného a deštivého počasí.
Foto: Courtesy of Fendi
Dámská, pánská a dětská kolekce pro sezonu podzim/zima 2020-2021 působící moderně městským stylem v sobě pojí luxusní a zároveň cynickou estetiku charakteristickou pro římský módní dům s nadčasovou funkčností typickou pro K-Way®.
V popředí stojí kultovní potisk logem FF, tentokrát na legendárních oboustranných nylonových větrovkách K-Way®, jež jsou v provedení tón v tónu a lze je poskládat do malého váčku. Potištěná strana je matně černá, druhá strana bez potisku je v dámském provedení černo-zlatá, v pánském tmavě modrá a v dětském růžová. Ve všech provedeních se uplatňuje klasický střih, dámská řada pak zahrnuje i výraznější kratší verzi podobnou bomberu.
Pro ty, kdo touží po skutečném luxusu, jsou tu také exkluzivní modely pro dámy i pány, u nichž je nylon zkombinovaný s hnědou norkovou kožešinou potištěnou logem FF. Ze stejné kožešiny je u vybraných bund a dalších svršků ušitá podšívka, jež dodává jednotlivým kouskům na sofistikovanosti.
Foto: Courtesy of Fendi
Foto: Courtesy of Fendi
Odteď můžete klidně pobíhat i v dešti – FENDI x K-Way® je ta nejlepší řada funkčního a chic oblečení pro celou rodinu.
Kolekce je dostupná na fendi.com od listopadu 2020.