Novinky

Horoskop 2019: Střelci se zamilují, Panny objeví skrytý talent

Kozorozi budou v profesní oblasti zářit, Býci mají skvělou příležitost splnit si vše, po čem touží, a Raci potkají osudového partnera. Také vás zajímá, co přinese nový rok? Podívejte se, co si pro nás letos hvězdy připravily. 

Kozoroh

Rok 2019 pro vás bude ve znamení práce. Nemusíte se však bát přepracování či frustrace z pomalého postupu. Právě naopak. V profesní oblasti budete zářit a hravě překonáte všechny překážky. Dejte si však pozor, aby kariéra nebyla jediné téma, o kterém se budete chtít bavit. Věnujte čas a pozornost i přátelům, koníčkům a rodině.

Vodnář

Letošní rok pro vás znamená hodně změn a cest nahoru i dolů. Připravte se proto na pořádnou jízdu. Dočkáte se významných úspěchů a radostí, nevyhnou se vám však ani strasti. Neztrácejte naději a trpělivost. V první polovině roku je velmi pravděpodobné, že vás častěji přepadne strach a větší míra stresu. Druhá část však bude klidnější a veselejší.

Ryby

Tichá voda břehy mele. Rok 2019 začne klidně. Možná až moc. To vás může frustrovat a budete se snažit vše co nejvíce posunout. Netlačte zbytečně na pilu. Pozvolné tempo vám přinese stabilní výsledky, které vás rozhodně potěší. Musíte si však počkat. V módě vsaďte spíše na klasické, nestárnoucí kousky vysoké kvality.

Beran

Čeká vás rok plný úžasu a radosti. Hvězdy vám předpovídají mnoho důvodů k radosti. Ať už to budou drobnosti jako nový svetřík z Burberry, který vám úžasně padne, příjemná dovolená ve společnosti přátel či nová láska. V každém ohledu se můžete těšit na příjemný rok. Objeví se i nějaké strasti, ale bude jich rozhodně méně a nebudou zásadní.

Býk

Letos máte skvělou příležitost splnit si vše, po čem toužíte. Musíte jen přestat přemýšlet a pustit se konečně do akce. Podle hvězd není důvod k obavám z neúspěchu. I když cesta k němu bude občas trnitá a náročná (obzvlášť v druhé půlce roku), výsledek bude rozhodně stát za veškerou námahu, kterou investujete.

Blíženci

Pozornost se vám nevyhne. A právem. Vaše tvrdá práce, vytříbený módní styl i skvělá povaha už nebudou přehlíženy. I přesto, že vám obvykle vyhovuje spíš ústraní, není nic špatného na tom být oceněn. Nechte přehnanou skromnost letos odpočívat a užívejte si, že je o vás zájem. Právě ten by vám totiž mohl přinést i příjemné změny.

Rak

Letošní rok by pro vás mohl být skutečně přelomový. Neexistují maličkosti. I to, kde si každé ráno kupujete životabudič, může mít zásadní vliv na váš život. Možná právě tam potkáte osudového partnera. Hvězdy totiž také předpovídají, že rok 2019 přeje Rakům v lásce. Z hlediska módy se nespletete, pokud vsadíte na výrazné doplňky.

Lev

Rok 2019 patří vám! Přestaňte s obětováním vlastních ambicí a přání ve prospěch ostatních. Teď je čas, ve kterém musíte převzít otěže a ukázat, co se ve vás skrývá. Máte potenciál být ten, kdo určuje trendy i mění životy. V roce 2019 vám hvězdy dodají potřebné sebevědomí i odvahu. V těžkých časech vám pomůže smysl pro humor i důvtip.

Panna

Pannám přinese rok 2019 mnoho příležitostí k rozvoji. Je velmi pravděpodobné, že spoustu cenných zkušeností získáte skrze neúspěch. To však vůbec nevadí. Každá zkušenost se cení zlatem. Berte je pozitivně a hledejte každou příležitost se zdokonalit. Klidně se přihlaste na kurz módního návrhářství nebo vizážistiky. Možná objevíte svůj skrytý talent!

Váhy

Trpělivost přináší růže. A často i mnohem víc. V letošním roce pro vás bude klíčem k úspěchu vaše schopnost vše pečlivě zvážit. Unáhlená rozhodnutí (třeba koupě kalhot, o kterých máte pochybnosti) by mohla mít příliš velké následky. Nenechte se do ničeho tlačit. Pokud si sami nevíte rady, neuděláte chybu, když se poradíte s přáteli.

Štír

Říká se, že přátelství nikdy nevyjde z módy. A pro vás to letos bude platit obzvlášť. Nezůstávejte v roce 2019 moc často o samotě. Obklopte se lidmi, kterým na vás záleží a kteří vás budou motivovat k věcem, na které byste si sami netroufli. Buďte však při výběru svého “týmu” opatrní. Může se stát, že narazíte na někoho neupřímného.

Střelec

Vaší barvou pro tento rok je rudá. Bude vám slušet nejen na halence či na rtech, ale hlavně v životě. Očekávejte velkou dávku romantiky. Zadaní Střelci pocítí ve vztahu harmonii a spokojenost. Pokud ještě svou druhou polovičku hledáte, rok 2019 vás příjemně překvapí. Buďte připraveni, láska se může objevit kdekoliv! I tam, kde byste ji čekali nejméně.