Novinky

Fancy silvestr podle Vogue.cz: v čem oslaví redakce příchod roku 2019?

Noc, kdy rok 2018 navždy zmizí v minulosti, bývá magická. A tak si samozřejmě vítání nového roku žádá speciální výbavu. Co bychom si v redakci Vogue.cz vybrali pro silvestrovský večer, kdybychom se nemuseli ohlížet na aktuální povánoční stav našich kreditních karet? Zde máte náš výběr!

Cindy Kerberová - Fashion & Beauty Editor

Kdybych slavila silvestra, tak bych si vzala dlouhé široké kalhoty, top odhalující ramena, boty bez podpatku, abych mohla tancovat až do rána, a nějaký vtipný doplněk. Třeba psaníčko z kojotem. A vůni. Výraznou, party, nepřehlédnutelnou. Fever 54 je na (jakoukoliv) party naprosto dokonalá.

Martin Váša - Fashion Features Editor

Já neustále opakuji, že na silvestra nemám plán, ale není to pravda. Síla zvyku. Letos mám dokonce dva plány. První: budu zrovna ležet v posteli a s pleťovou maskou na obličeji popíjet nějaké dobré červené, když mi dojde, že nemusím být nejnudnější člověk na planetě Zemi – že můžu být nejzábavnější člověk na planetě Zemi. Zavolám si Uber, smyju masku, přes župan obléknu kabát a pojedu na letiště, cestou si koupím nějakou letenku a odletím někam pryč, kde to bude nejlepší na světě. Ale spíš ne. Můj druhý plán je, že mi nic nedojde a prostě strávím silvestra v posteli s pleťovou maskou na obličeji a nějakým dobrým červeným ve sklenici. A ubrečím se k spánku. Ale spíš ne. Co snažím říct, je, že ať už vás čeká to nejmenší vzrušení na planetě Zemi, anebo to největší vzrušení na planetě Zemi, je dobré mít na silvestra po ruce nějaké dobré červené, pleťovou masku a župan, voilà.
P. S.: Tohle italské červené je šťavnaté s chutí maliny a třešně a hodí se především ke klobáskám, vepřovému masu, šunce nebo smetanovým sýrům.
P. S. 2: Tahle čisticí pěnivá maska umí otevřít póry, odstranit zánět i černé tečky. Taky vstřebává nadměrnou mastnotu a pleť hydratuje. To jde, ne?
P. S. 3: Tenhle župan nedělá nic. Je to jenom župan, proboha! Nechte ho žít!

Alexander Bel - Junior Digital Creative

Silvestra zbožňuji. Všude jsou party, všechno září, venku jsou ohňostroje, a proto často a rád silvestra trávím doma, omotaný teplou deku s dobrým vánočním čajem. Svůj outfit moc neřeším. Vše, co potřebuji, jsou jen stylové tepláky, třeba ty od značky Acne Studios, a stačí i jednoduchá mikina od Calvina Kleina s portrétem Warhola na zádech. Pak už jen přidám parfém od Toma Forda Oud Wood, který mi připomíná vůni lesa, a koukám na nějaký seriál. Ale když už se děje něco extra a dostanu pozvánku na party, tak... se nic nemění, protože tepláky, mikina a parfém jsou základem mého šatníku. 

Kim Adamjáková - Social Media Manager

Silvestra budu letos trávit v maďarské vesnici někde u Balatonu obklopená budapešťskými hipstery, kteří dokážou vypadat tak effortlessly cool, že už se teď cítím pod zdrcujícím tlakem. Všichni jsou vysocí, mají dokonalé lícní kosti a jejich eko vintage svetry vždy dávají vytříbený statement. Zvolím proto outfit, který je naprosto hygge, lykke a fika-friendly, zároveň bude, pokud možno, téměř zcela černý. Kašmírový rolák, knit culottes, ledvinka, oversize kabát a vysoké snake boots to jistí.

Natalie Debnárová - Online Editor


Silvestr se rovná šampaňské. A velkorysost k sobě i ostatním. Takže více šampaňského a alespoň jednu milovanou osobu vedle sebe. A když bude obojího víc, jenom dobře. Každopádně si silvestra neumím představit bez rudé rtěnky (ať jsem na horách, doma, anebo venku), černého kašmírového svetru, a jak už jsem zmínila, kvalitní, vychlazené lahve šampaňského. Nic víc už nepotřebuju.