Novinky

Tohle jsou nejvyhledávanější beauty otázky roku 2018

Zeptejte se strýčka Googla a on vám odpoví. Na všechno. Vogue CS Junior Beauty Editor Josef Šlaich se zaměřil na nejvyhledávanější kosmetické problémy, které nás trápí.
Co děláte, když se chcete na něco zeptat, ale stydíte se? Nikdy se nezeptáte? Rok 2018 se chýlí ke konci a internetový gigant Google opět zveřejnil statistiky nejvyhledávanějších otázek za uplynulých 12 měsíců. Mezi nimi pochopitelně nechybí dotazy týkající se krásy. Lidská zvědavost nezná mezí a byla by škoda se nezeptat. Beauty tipů a triků ostatně není nikdy dost. Ať už si to připustíme, nebo ne, neustále hledáme způsob, jak vypadat krásnější. 
Christian Vierig/Getty Images
Zatímco loňský rok dominovala otázka, jak se zbavit pupínků, letos vede trochu jiná kuriozita - magnetické řasy. Vypadá to, že všichni chceme řasy až do nebe, ale jen málokdo z nás ví, jak na to. Stále se neumíme odličovat bez odličovacích ubrousků (ach jo!), nevíme, která barva na vlasy nám sluší, jaký korektor si vybrat, a při líčení kočičích linek se nám nejspíš pořád klepe ruka. Co k tomu dodat? Snad budeme příští rok o něco moudřejší. 
TOP 10
1. Jak si nalepit magnetické řasy?
2. Co je lash-lift?
3. Jak odstranit individuální řasy?
4. Která barva na vlasy na mně vypadá nejlépe?
5. Jak si udělat kočičí linky?
6. Jak se odlíčit bez odličovacích ubrousků?
7. Jak aplikovat aloe vera gel?
8. Jak si zafixovat obočí pomocí lepidla?
9. Jak se vypořádat s make-upem, který vypadá nepřirozeně?
10. Který korektor použít?