Hudba

Lucky Streak: nová píseň a videoklip zpěvačky Aiko. Exkluzivní premiéra na Vogue CS

Talentovaná zpěvačka z Česka patří k nejvýraznějším tvářím současné popové scény. „Myslím si, že mám ve věcech často štěstí,“ tvrdí Aiko. „Samozřejmě se vše střídá — období, kdy se mi daří, s obdobím, kdy mám pocit, že mi končí svět a vše intenzivně prožívám.” Svoji novou píseň pojmenovala Lucky Streak. Jak vznikal hit, jehož klip si můžete pustit s Vogue CS právě teď?
„Když se podívám kolem sebe, mám pocit, že se spoustě lidem plní jejich přání. Refrén a text jsem tedy postavila na myšlence ‚Buď opatrný, co si přeješ, protože se ti to může splnit!‘,“ prozrazuje zpěvačka Aiko o svém singlu, na němž spolupracovala s hudebníkem a producentem Josephem Davidem Verschaetsem alias Verskotzim. „Chtěla jsem, aby skladba probouzela pocit hravosti; aby byla taneční, ale zároveň nesla určitou message. Vše si sedlo  ve slunném Los Angeles — městě, ve kterém počasí přímo vybízí k relaxu, a přitom stále panuje americké workoholické tempo. S Verskotzim jsme si okamžitě sedli. Hned se mu podařilo uchopit náladu songu. Lucky Streak jsme postavili na výrazném přímočarém kopáku a vše doplnili rockovou kytarou,“ uzavírá zpěvačka. 
O videoklip, jehož exkluzivní premiéru si můžete právě teď užít s Vogue Czechoslovakia, se postarala dílna Michaela Nováčka. Odehrává se na čarovné zahradní party. Že chcete vidět Aiko naživo? Máte možnost, třeba na letošním Rock for People.