Filmy

Nejkrásnější hvězdy benátského festivalu

Na letošní filmovou přehlídku do Itálie dorazila spousta slavných hereček a všechny vypadaly úžasně.
Festival v Benátkách se koná v naprosto ideálním počasí pro módu. Už není pětatřicet nad nulou, večery ale ještě nejsou chladné tak, aby by ženy kromě velkolepých rób musely oblékat i nelichotivou husí kůži. A protože Benátky patří ve světě filmu mezi nejsledovanější události a často jsou v jejich rámci uváděny filmy, které následně výrazně promluví i do oscarových nominacích, dávají si slavné herečky velmi záležet na tom, aby je náležitě uvedly i po módní stránce. 
Letos se na červeném koberci v nejlepším slova smyslu zatím nejlépe předvedly například Natalie Portman, Cate Blanchett, Emma Stone, Chloe Sevigny, Stacy Martin a spousta dalších krásek, které se vám představí v galerii. 
A zatím největší a nejpříjemnější překvapení festivalu? Lady Gaga ve filmu Zrodila se hvězda režírovaném hercem Bradleym Cooperem, který se postavil vedle zpěvačky i před kameru. Jde o remake slavného snímku z roku 1976 s Barbrou Streisand a Krisem Kristoffersonem a rovněž o důkaz, že točit znovu již jednou natočené může občas dávat naprostý smysl. Lady Gaga je podle recenzí naprosto skvělá, stejně jako zbytek snímku, na nějž se můžeme v našich kinech těšit už 4. října.