Design

Chapter: Prostor, který vám splní veškerá přání

Sháníte ateliér na focení? Plánujete event, narozeninovou oslavu nebo konferenci a hledáte prostor, který má génia loci? Představujeme vám Chapter: víceúčelový prostor, plný designu od českých i světových umělců. Místo, kde vaše kreativita nebude mít meze. 
Zázemí pro svoji tvorbu zde najdou fotografové, filmaři i umělci. Dostatek prostoru tu pro své hosty ocení eventové agentury, organizátoři pracovních dýchánků i pořadatelé konferencí. Vyhlašoval se zde Food blog roku, otevírala výstava obrazů, oslavilo se tady nespočet vánočních večírků, křtily se knihy, probíhaly tu i afterparty velkých událostí. Chapter je zkrátka místem, které svojí osobitostí vybízí k činům. Kde jej najdete? Na Praze 7, v budově s letitou historií.
Foto: Courtesy of Chapter
Foto: Courtesy of Chapter
Jakmile se zde ocitnete, zjistíte, že prakticky celý prostor vybízí ke kreativitě, od drobných citátů na stěnách, světelné instalace, po obrazy Michala Škapy, které zdobí zdejší stěny. Podlaha je přitom z původní školní tělocvičny, zatímco interiér obsahuje z velké většiny nábytek od firmy Cre8. Toto místo již samo o sobě působí originálně, prostorně a čistě, avšak na vaše přání se může změnit — v cokoliv. 
Chapter je jednoduše místo, kde vám nejenom slíbí, že se vaše představy stanou realitou, ale především svůj slib promění ve skutečnost. Napadá vás, co zde zrealizujete?