Vogue Daily

Victoria Beckham Beauty i nová kolekce, seznamte se

Jedna z nejočekávanějších přehlídek londýnského fashion weeku přinesla hned dvě #HotNews. Kolekci Victorie Beckham inspirovanou sedmdesátými lety a kosmetickou značku VB Beauty. Co víc si přát?
Tento týden bývalá Spice Girl odhalila vlastní řadu kosmetických produktů pod názvem Victoria Beckham Beauty. Zaměřila se zatím pouze na oči, ale brzy se objeví rtěnky i péče o pleť. Značku na trhu zastupuje Sarah Creal, která pracovala u Prady a Bobbi Brown Cosmetics. Na internetových stránkách VB Beauty se mimo jiné uvádí, že společnost se řídí zásadami udržitelného rozvoje.
Victoria Beckham si nemohla zvolit nejlepší místo a čas na uvedení nové značky, než byla včerejší přehlídka. Moderní žena, filmy a vintage styl sedmdesátých let, to jsou hlavní zdroje inspirace, které byly vidět snad u každého z modelů.
Osvěžující barevnost pak byla zatím to nejlepší v rámci probíhajícího týdne módy. Kobaltově modrá, krémová, hnědá s čokoládovými odstíny, královská fialová a růžová. Jestli jste fanoušci Biancy Jagger, je čas projít šatník a pořádně se připravit, nová sezona bude patřit vám. Podívejte se spolu s redakcí Vogue CS do backstage, kam se touží dostat každá #VogueGirl.