Vogue Vánoce

Nápady na zážitkové dárky pro ty, co mají všechno

Každý rok čelíte té samé otázce: čím obdarovat ty, kteří si mohou svoje tajné touhy splnit kdykoliv sami? Letos pro vás máme jeden návrh: Zkuste vybírat dárky s přesahem, a tím je zážitek. Vůbec přitom nezáleží, jestli bude společný, nebo jen pro konkrétní osobu, vzpomínky na darovaný prožitek se do jejich paměti zaryje navždy. Tak krásné svátky!

Pojďte pane, budeme si hrát! 

Už jste si někdy s partnerem hráli, že jste někdo jiný? Nebo vás jen takové pomyšlení přivádí do rozpaků? Odhoďte stud, zapomeňte na všechny starosti a objednejte si noc v hotelu Anybody v centru Brna. V jednom z deseti originálních, kultovními filmy inspirovaných pokojů na vás čeká něco velkého. Stačí jen vstoupit, stisknout tlačítko „Start“ a rázem se rozjede audiovizuální scéna, která vás oba vtáhne do děje. Je přitom jen na vás, jak se  nových rolí zhostíte. A protože se říká, že Anybody je „jen“ z 20 % hotel, a ze 70 % zážitek, budete na tuto noc dlouho vzpomínat.
Foto: Hotel Anybody
Foto: Hotel Anybody

Ledové království pro dospělé

Nejlepším hotelem pro lyžaře na Slovensku je Grand Hotel Kempinski ve Vysokých Tatrách, rozhodla o tom odborná porota a široká veřejnost, díky kterým získal hotel první místo v kategorii Slovakia's Best Ski Hotel a prestižní ocenění World Ski Awards. Po vydatném lyžování si můžete v hotelové Grand Restaurant dopřát kulinářské speciality připravené šéfkuchařem Miroslavem Zamiškem a jeho hvězdným týmem. Že chcete po fyzické aktivitě také božsky zregenerovat? O to se postarají zkušení terapeuté ve zdejším ZION SPA LUXURY. Jde zkrátka o místo, kde se obdarovaný bude cítit jako ten nejdůležitější člověk na světě s tím nejluxusnějším servisem, výhledem i spaním. 
Foto: Kempinski High Tatras
Foto: Kempinski High Tatras

Zážitkový večer s malováním i luxusní večeří

Přijďte se (nebo pošlete obdarovaného přesvědčit), že obraz zvládne namalovat opravdu každý, a to včetně těch, kteří malovali naposledy na základní škole. Večer pod hlavičkou Art Moment strávíte v okouzlujících prostorách restaurace a ještě si domů odnesete vlastní mistrovské dílo. Jak celá akce probíhá? Během tří hodin by host měl za asistence přítomných umělců namalovat svůj obraz, dát si příjemnou večeři, drink a nasát neopakovatelnou atmosféru. Doporučujeme koupit poukazy pro dva, ať si obdarovaný zážitek užije s doporovodem.
Foto: Art Moment

Cabaret

Chcete se svým nejbližším zažít kabaret se vším všudy a ještě zhlédnout příběh z nelehké doby? Pak doporučujeme pořídit lístky na stejnojmenné představení. Ikonický jazzový muzikál v jedinečném provedení Divadla Bez zábradlí s živou hudbou Jakuba Šafra a jeho orchestru vás nepustí od první minuty do konce. A že jsou zde k vidění dechberoucí výkony, potvrzuje fakt, že Karel Heřmánek ml. byl za roli kabaretiéra uveden do širší nominace na Thálie 2022.
Foto: Divadlo Bez zábradlí
Foto: Divadlo Bez zábradlí

Trip jak Brno

Celovečerní zážitkové putování čtyřmi brněnskými bary a čtyřmi různými historickými etapami, které formovaly gastronomické poměry v moravské metropoli, bude skvělým dárkem pro všechny, u nichž je alkohol dobrým sluhou, ale ne zlým pánem. Co bude na programu? Prvorepubliková éra (Bar, který neexistuje); socialismus (4pokoje), devadesátky (Slast) a samozřejmě současnost (Super Panda Circus). V každém baru ochutnáte speciální koktejly a degustační pokrm reprezentující dané období. Kromě toho si vyslechnete výklad od průvodce poodhalující dobové reálie. Nezní to víc než lákavě?