Valentine's Day

14 důvodů, proč je skvělé být na Valentýna single

Rozvedení, single nebo něco mezi tím? Nezoufejte a raději se zaměřte na pozitiva. Můžete se třeba smát zadaným kamarádkám, protože na vás samozřejmě čeká princ na zlatém koni, bílý je totiž klišé, to by vám řekla i Kim Kardashian nebo Lindsay Lohan. Václav Zieba uvádí životní příběh založený na pravdivých událostech - 14 zásadních důvodu, proč je skvělé být single.
Foto: Profimedia / CRUEL INTENTIONS [US 1999] SARAH MICHELLE GELLER PICTURE FORM THE RONALD GRANT ARCHIVE A COLUMBIA TRISTAR FILM Date: 1999
#1 Třetí čokoláda za večer? Nevadí. Expřítel je dávno zavřený v albu a ti z Tinderu to nevidí. Však to znáte. Co oči nevidí, srdce nebolí. A oversized střihy jsou in. 
#2 Nabízí se možnost konečně poznat sami sebe, pokud jste to ještě nestihli. Nebo i nového souseda z druhého patra.
#3 Můžete cestovat, kam opravdu chcete. Bez kompromisů. I když to bude jen na Letnou. 
#4 Ušetříte! A to výrazně. Jen si představte všechny ty peníze, které jste utratili za druhou polovičku. Od účtů za rádoby domácí večeře (protože jste se styděli přiznat, že vaření není zrovna vaše parketa) až po další kašmírové povlečení (protože plánování velkého prádla a koordinace paní na úklid je ještě horší než zmiňované vaření). Ušetříte i místo, na kafe i čínskou polévku po hodně dlouhé party stačí jeden hrníček. 
#5 Nemáte potenciální tchyni. 
#6 Už nemusíte schovávat novou kabelku od Diora. Ani předstírat, že to byl dárek od kamarádky, která se jí chtěla za každou cenu zbavit.
#7 Při otázce “Jak to jde?” nemusíte předstírat, že máte dokonalý život se vším všudy, a vymyslíte až 30 různých verzí odpovědi, což vám může vynést skvělé místo v reklamce, protože kdo že to říkal, že nejste kreativní? 
#8 Můžete se pokusit o napsání knihy plné historek z vlastního života, aniž byste museli brát ohled na svůj protějšek. Jen se nesnažte o volné pokračování "Dělám si to sám" od Martina Váši. Vtipnější než on stejně nebudete. 
#9 Butik Gucci je vaše nové útočiště. Vsaďte na růžové brýle s perličkami, protože proč se nedívat na svět v jiných barvách?
#10 Ztloustnete, nebo naopak zhubnete, to už si vyberte sami, a nikdo vás za to nebude každý den kritizovat.
#11 Z horečky sobotní noci se jako mávnutím kouzelného proutku stal celý týden, měsíc. A pak toho materiálu na #instastories...
#12 Budete dostávat spoustu dobrých rad, od tipů na nejnovější hi-tech vymoženosti do koupelny po telefonní čísla na nejlepší čistírnu, restauraci s donáškovou službou až po relaxační masáže, protože všem v okolí dojde, že uspořádat si každodenní život pro vás není taková legrace. 
#13 Na Tinderu můžete updatovat profil a předstírat, že je vám míň/víc. 
#14 Dozrajete. Emocionálně. Možná...