Valentine's Day

Buďte (jeho) Julie. Valentýnské dárky pro zamilované i single

Nezáleží, jestli jste právě zadaní, nebo ne, dárkem na Valentýna můžete potěšit i sebe. Anebo všechny blízké, a to bez dlouhého přemýšlení a plánování. Dáte přednost francouzskému parfému, voňavé kávě, luxusní kabelce nebo rovnou srdci z lásky? 

Ze srdce (křišťálového)

Co darovat na svatého Valentýna stylovějšího než srdce z lásky? Třeba to od světově proslulé sklárny Moser z broušeného křišťálu, jenž vydrží navždy. Jako vaše láska, samozřejmě. Když navíc přijdete 14. února do prodejních galerií Moser Na Příkopě, na Staroměstském náměstí nebo přímo do sklárny v Karlových Varech, můžete si křišťálové srdce nebo jakýkoliv jiný dárek nechat zdarma ozdobit od mistra rytce a k tomu si vychutnat sklenku šampaňského. Může být svátek zamilovaných romantičtější?
Srdce, Moser, (prodává moser.cz), dostupné ve dvou velikostech, 36 025 Kč a 16 170 Kč

#redtowear

Dárek, který jste možná nestihla koupit, ale moc byste si ho přála. Nesnažte se síle #redtowear odolat a už rozhodně ne na Valentýna. Obdarujte se bez výčitek elegantní červenou kabelkou od Answear a vyberte si třeba takovou, která se dá nosit jako crossbody a zároveň skvěle padne do ruky. Ideální nejen na svátek zamilovaných.
Kožené kabelky, (prodává answear.cz), až 30% valentýnské slevy

Nejen brazilská

Vychutnat si šálek té nejlepší kávy a navíc profesionálně připravené v soukromí a teple domova? A nejlépe okamžitě? Přesně to a ještě mnohem více zvládne plnoautomatický kávovar De'Longhi Dimanica Plus, který vyniká snadným ovládáním a dokonale připravenými mléčnými a kávovými nápoji. Když vám prozradíme, že při nákupu můžete získat i dárkovou sadu káv Kimbo a espresso skleničky De'Longhi, je o letošním dárku k Valentýnu rozhodnuto, že?
Dinamica Plus ECAM370.95.T, De'Longhi, info o ceně v obchodě

Nová Mademoiselle 

Ještě nemáte vybráno? Nepanikařte. Pořád je tu jistota v podobě parfému. Co třeba květinovo-dřevitá vůně od parfumérky Juliette Karagueuzoglou? Mademoiselle Rochas Couture symbolizuje nejromantičtější místo na světě - noční Paříž. Elegantní, zářivou a věčnou. Vůni otevírají nóty růžového pepře, hrušky a bergamotu v kontrastu s pomerančovým květem, konvalinkou a heliotropem. Bílé květy s akcenty pižma, fazolky tonky a santalového dřeva se pak rozvíjejí pomalu, ale s o to větší intenzitou. Že by láska na první pohled?
Mademoiselle Rochas Couture, Rochas, (prodává sensualite.cz), EdP, 50 ml, 1 690 Kč
Článek vznikl ve spolupráci s Moser, Answear, De'Longhi, Sensualité