Valentine's Day

Svátek zamilovaných podle horoskopu

Ať už Valentýna berete vážně, nebo naopak s humorem, podívejte se, čím potěšit svůj protějšek podle horoskopu, který je tentokrát o lásce úplně doslova.  
Foto: Archiv firmy
Chuck Taylor All Star Platform, Converse, kolekce Valentine’s Day bude k dostání u vybraných prodejců, 2390 Kč

Oheň & led

Ohňová znamení, mezi něž patří Beran, Lev a Střelec, nejvíce potěšíte něčím akčním. Jsou temperamentní, sebestřední a občas to vypadá, že mají srdce z ledu. Zdání naštěstí klame. 

Beran

Stejně nevymyslíte nic, co by Beran nedokázal vymyslet lépe. Moc se tedy netrapte a vyberte něco, z čeho budete mít také radost. 

Lev

Hlavně ať je to okázalé a nechybí u toho publikum. Letos je to sice trochu ošemetná výzva, ale zkuste třeba recitaci veršů na náměstí. Pokud bude Lev hrát hlavní roli, máte vyhráno. 

Střelec

Trefou do černého je kategorie zážitků. Střelce neohromíte žádnými pozemskými statky, ale něčím, co ho vytáhne minimálně za hranice komfortní zóny. Zatím můžete společně aspoň plánovat, třeba výlet luxusním vlakem.
Foto: Archiv firmy
Komplet spodního prádla s krajkou a peřím z kolekce Libertines, Tereza Vu, prodává Tereza Vu, info o ceně u návrhářky

Vzduch & éter

Vzdušná znamení, mezi které patří Blíženci, Váhy a Vodnář, okouzlíte něčím promyšleným a rafinovaným. Mívají hodně zájmů a roztříštěnou pozornost, ale není nemožné, aby měli oči jen pro vás. Aspoň na chvíli.

Blíženci

Jindy by zabraly neobvyklé zážitky, letos vsaďte na intimní atmosféru a krásné prádlo. Dárek sice bude pro něj nebo pro ni, ale kupte ho tak, aby vám seděl. 

Váhy

Moc neváhejte, protože ohledně šperků má Váha jasno. Diamonds are girls' (and boys') best friends. V nejistotách proměnlivého světa ocení tyto éterické bytosti solidní jistoty. 

Vodnář

Vodnář oplývá fantazií bez hranic a nejradši mluví o sobě. Za pomoci otázek podle The School of Life se dostane do varu, který můžete regulovat správně vychlazeným šampaňským. 
Foto: Paragraph

Voda & víno

Vodní znamení, kam patří Rak, Štír a Ryby, jsou tak citlivá, že je občas náročné zvládat jejich nepředvídatelnost a proměnlivé emoce. Jsou však také empatická, proto zaboduje každý dárek vybíraný s láskou. 

Rak

Pokud to nebude rovnou žádost o ruku, protože jde o tak úžasně praktické datum, ocení Rak domácí a romantickou atmosféru. Jestli je váš vztah teprve v začátcích, zvažte alespoň designové přáníčko.

Štír

Nejvíc Štíra překvapíte, když vymyslíte něco, co nebude o sexu. Ale přitom tak trochu ano. Nebo vlastně skoro úplně ano a jen trochu ne. Zkuste společně spočítat, na kolik způsobů je možné použít hedvábný šátek. 

Ryby

Ryba vždycky očekává zázraky, ale měnit vodu v alkohol nemusíte. Uvařte skvělou večeři, vyberte ta nejlepší vína a rande zakončete hrou na schovávanou ve vaně plné pěny.
Foto: Lush (Peachy/limited edition)

Země & kořeny

Zemská znamení, jako jsou Býk, Kozoroh a Panna, charakterizuje praktičnost, spolehlivost a vnímavost. S plánováním večera se příliš nezatěžujte, ale s dárkem dorazte včas. 

Býk

Pokud láska prochází žaludkem, bude to nejspíše žaludek Býka. Takže pokud vás k sobě poprvé pozve domů, doneste s sebou třeba legendární indiánky podle cukráře Skály. Odměna bude taky sladká. 

Kozoroh

Vzhledem k neuvěřitelné schopnosti Kozorohů sestavit nábytek nejmenovaného řetězce bez návodu, a přitom jen tak mimochodem bezchybně vyplnit daňové přiznání, ocení každou formu kreativity a tvořivosti. Využijte kostýmy z letošního zrušeného masopustu.  

Panna

Panna upřímně ocení, když se dá dárek spotřebovat, sníst nebo jinak využít. Potěšte ji luxusní vůní nebo kosmetikou, zahrajte přitom na její přirozený smysl pro udržitelnost a máte vyhráno.