Valentine's Day

Tak vy chcete na Valentýna okouzlit Lva?

Kam máte vzít na den svatého Valentýna rozmazleného Lva? Čím ho oslavit a zároveň uspokojit jeho vysoké nároky? Ženám ve znamení Lva vládne jasné a odvážné Slunce, díky němuž jsou sebevědomé, nadšené a především královsky velkolepé ve všem, co dělají. Pojďme tedy zjistit, jaké dárky je okouzlí.
Foto: Getty images
Cara Delevigne, collage: Emma Kotian
Ženy ve znamení Lva zbožňují, když jsou středem pozornosti. Vyžívají se v obdivu a touží po luxusu a extravaganci, takže myslete na lesk, třpyt a velká gesta. Zvažte, zda svou Lvici nepřekvapit oslnivým šperkem, který odráží její magnetickou osobnost. 
Mají rády dramatičnost a ocení každý dárek, který jim umožní ukázat sebevědomí a sílu. Letošní módní trend mob wife je pro ně jako stvořený: Výrazný kožený kabát, zářivě červené šaty nebo nepřehlédnutelné boty na vysokém podpatku přimějí Lvici hrdě vyrazit do společnosti.
Dalším způsobem, jak si získat srdce ženy ve znamení Lva, jsou osobní a promyšlené dárky. Uměleckým dílem nebo kabelkou na míru zaručeně zabodujete, protože miluje vše, co oslavuje její individualitu. Tím, že darujete něco tak jedinečného a smysluplného, dáte najevo, že ji skutečně chápete a vnímáte. 
Lvici lze dobýt i prostřednictvím zážitků, které vyvolávají vzrušení a dobrodružství. Naplánujte si výlet s překvapením nebo výjimečný večer ve městě. Lvi mají neukojitelnou chuť do života a rádi se nechávají rozmazlovat nezapomenutelnými okamžiky. Ať už se jedná o návštěvu divadla, vzrušující exotickou dovolenou, nebo poznávání nového města, samotný zážitek bude tím největším dárkem.
Pokud jde o Valentýna s Lvicí, myslete ve velkém a odvážně. Ukažte, že si jí vážíte a věříte v její sílu a jedinečnost. Oficiální svátek zamilovaných je sice jen 14. února, nicméně nezapomeňte, že překvapení, laskavá gesta, dárky a projevy náklonnosti rozzáří Lvici kdykoliv.