Společnost

Meghan a Harry představili syna. Dostal jméno Archie

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu ve středu ráno na hradě Windsor poprvé ukázali syna. Později odpoledne oznámili, že chlapec se jmenuje Archie Harrison Mountbatten-Windsor.
„Je to zázrak, je to úžasné, mám dva nejlepší muže na světě, takže jsem skutečně šťastná,“ prozradila během krátkého rozhovoru Meghan v bílých šatech od Grace Wales Bonner. „Syn má tu nejsladší povahu, je opravdu klidný.“ A komu se více podobá? „Stále se to snažíme zjistit,“ dodala vévodkyně. 
Na otázku, jaké to je být rodičem, Harry poznamenal: „Je to skvělé. Rodičovství je úžasné!“
Jméno pak vévoda a vévodkyně ze Sussexu oznámili ve středu odpoledne poté, co navštívili královnu Alžbětu II. Stalo se tak prostřednictvím instagramového účtu, který si založili počátkem dubna.
Archie Harrison Mountbatten-Windsor se narodil 6. května v 5:26 britského času (6:26 SELČ), vážil 3,26 kila a princ Harry byl přítomen u porodu. Je osmým pravnukem Alžběty II. a sedmým v pořadí nástupnictví na trůn. Titul princ obdrží pouze, pokud tak rozhodne královna. 
Očekává se, že se manželé společně se synem usadí ve Frogmore Cottage ve Windsoru. V rezidenci, která má výhled na Windsor Great Park a Frogmore House, se loni odehrála svatební hostina páru a stavba nedávno prošla rozsáhlou rekonstrukcí.