Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Společnost

Natalie Portman: Udržitelný šatník s dávkou elegance

Natálie Debnárová9. 6. 2024
Natalie Portman si během let vybudovala pověst hvězdy, která si vždy vybírá oblečení s patřičným vkusem a která dokáže skloubit klasiku s nejžhavějšími trendy. Ať už se jedná o červený koberec, filmové premiéry, nebo jen outfit na volný čas, vždycky září stylem. Tahle herečka dnes slaví narozeniny, ale my obdarujeme vás — inspirací z jejího šatníku!
Natalie Portman
Foto: Instagram @natalieportman
Natalie Portman
Že v jednoduchosti se ukrývá krása, není jen otřepané klišé, ale realita, to Natalie Portman ví zatraceně moc dobře. Často proto volí minimalistické kousky s čistými liniemi a nadčasovými siluetami. Šaty, pouzdrové sukně, kalhotové kostýmy a košile s límečkem patří k základům jejího šatníku. Zároveň dbá na výběr kvalitních materiálů, jako je hedvábí, kašmír či vlna. 
A co se týče doplňků, tahle hollywodská star ráda ladí své outfity jemnými šperky a minimalistickými kabelkami. Také je o hvězdě oscarového snímku Černá labuť známo, že se zajímá o udržitelnou módu a často si vybírá oblečení od etických značek a z recyklovaných materiálů. Zkrátka a jednoduše: když budete chtít investovat do nějakého doplňku či kousku oblečení, které nebude pouhým trendem, ale vydrží vám spoustu sezon, inspirujte se s klidným srdcem zde.
Kabelka z vegetariánské kůže, STELLA MCCARTNEY, prodává Net-A-Porter, 12  155 Kč
1 / 10
Kabelka z vegetariánské kůže, STELLA MCCARTNEY, prodává Net-A-Porter, 12 155 Kč
Foto: STELLA MCCARTNEY