Společnost

Že Nicole Kidman není nikdy dost? Máme dobrou zprávu

Už jen párkrát se vyspíme (a dáme si jednoho odpoledního šlofíka) a na HBO GO bude dlouho očekávaný film Stehlík, adaptace stejnojmenného Pulitzerem oceněného románu od Donny Tart.
Mnozí z nás si mysleli, že dřív peklo zamrzne, než se budeme těšit na pondělky. A teď – kdy s napětím očekáváme každý nový díl seriálu Měla jsi to vědět – abychom oprášili zimní brusle. HBO ale novinkami s Nicole Kidman v hlavní roli nešetří a už 22. listopadu o osmé večerní nabídne film Stehlík.
Foto: Archiv HBO
Nicole Kidman a Ansel Elgort
Pokud jste knihu, kterou si zamilovali třeba i Michelle Obama se Stephenem Kingem, nečetli, tak jen ve zkratce: Theodorovi Deckerovi bylo pouhých třináct, když během bombového útoku na newyorské Metropolitní muzeum umění přišel o maminku. Z místa si odnesl jedno z vystavených děl – olejomalbu nevyčíslitelné hodnoty, dílo nizozemského mistra Carela Fabritia z roku 1654. Obě zmíněné skutečnosti pochopitelně zapříčinily, že jeho život nabral úplně jiný směr, do jisté míry určený také lidmi z jeho okolí. Postarším starožitníkem Hobiem i ukrajinským imigrantem Borisem. A v neposlední řadě také paní Barbour. Barbourovi, rodina jeho kamaráda Andyho, se ho po neštěstí ujali, a s Andyho maminkou se Theodor velmi sblížil...
A právě Andyho maminku hraje Nicole Kidman a je tak třešinkou na dortu božského obsazení. Podívejte se, kdo další ve filmu hraje, na snímcích ze zákulisí natáčení.