Společnost

Afterparty plná hvězd: do čeho se převlékly celebrity po Met Gala?

Návštěvníci Met Gala si mohli vybrat hned z několika afterparty – nebo ne? Uskutečnila se výroční slavnost Top of the Standard, Kerby Jean-Raymond všechny nalákal do brooklynské restaurace Junior's, kde se podává nejúžasnější cheesecake, Rihanna se předvedla v 1 Oak a LaQuan Smith uspořádal večírek pod mostem. Těm, co měli největší štěstí, přišla pozvánka na top secret party Balenciaga.
Oslava se konala v restauraci Cathédrale v East Village magické místo se proměnilo na noční klub se stroboskopy a černým přehozem přes celý prostor. Látka se nelišila od té, do které se o několik hodin dříve na červeném koberci slavnostního večera zahalila Kim Kardashian. A když už jsme u Kim, byla tam i ona. Tentokrát v jiném, jen v relativně skromnějším outfitu od Balenciagy. Dokonce ukázala obličej, i když byl částečně chráněný slunečními brýlemi, které by jí záviděl nejeden superhdina.
Foto: Yvonne Tnt/BFA.com
Foto: Yvonne Tnt/BFA.com
Foto: Yvonne Tnt/BFA.com
Přítomna byla i její sestra Kendall Jenner. Pro tuto příležitost zvolila mini šaty Givenchy v červené barvě. Stejně tak i houf hostů oděných do modelů Balenciaga jako Michaela Coel, Isabelle Huppert, Elliot Page a Justin a Hailey Bieberovi. A nebyl by to večírek značky Balenciaga bez hlavního představitele značky; Demna Gvasalia dorazil se svým manželem, s partnerem pózovala i Kaia Gerber, zatímco Machine Gun Kelly a Megan Fox kroužili po večírku v identických emo outfitech a Rosé a Olivia Rodrigo seděly bok po boku.
A přestože většina v sále viděla vystoupení Justina Biebera na Met Gala, všechny překvapil malým přídavkem. Krátce po půlnoci vystoupil na pódiu ještě jednou a předvedl jazzové provedení svých hitů; New York se vrací k životu v plné síle!