Společnost

Které celebrity si řeknou své ano v roce 2020

Od Katy Perry a Orlanda Blooma po Jennifer Lopez a Alexe Rodrigueze, Vogue přináší velký přehled nejočekávanějších svateb letošního roku. 

Katy Perry a Orlando Bloom

Zpěvačka Katy Perry a herec Orlando Bloom se zasnoubili loni na Valentýna a spekulovalo se, že svatba bude hned v prosinci, teď se pozornost médií soustředí na začátek roku 2020. Jedno je však jisté. Katy Perry se rozhodně u oltáře ukáže v něčem odvážném. Ostatně svými nevšedními kostýmy je proslulá. 
Foto: Getty Images
Katy Perry a Orlando Bloom, srpen 2019

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez

Díky roli ve filmu Hustlers, triumfálnímu catwalku na přehlídce Versace a vystoupení o přestávce Super Bowlu se J.Lo vrátila na scénu. Aby toho nebylo málo, rozhodla se zasnoubit s bývalým baseballovým hráčem Alexem Rodriguezem. Pro herečku a zpěvačku to bude již čtvrtá svatba, ale očekává se, že ta nejhonosnější. A šaty? Rozhodně Versace!
Foto: Getty Images

Emma Stone a Dave McCary

Zprávy o zásnubách Emmy Stone s ředitelem pořadu Saturday Night Live Davem McCarym na veřejnost unikly v prosinci 2019, kdy Dave sdílel fotku herečky s perleťovým prstýnkem. Od chvíle, kdy spolu začali v roce 2017 chodit, si své soukromí chrání, takže můžeme předpokládat spíše skromnou svatbu. 
Vsadíme se, že šaty herečce navrhne Nicolas Ghesquière z Louis Vuitton, Emma je ambasadorkou značky již od roku 2017.

Scarlett Johansson a Colin Jost 

Další románek, který vznikl při natáčení pořadu Saturday Night Live. Scarlett Johansson a hlavní scenárista Colin Jost se poprvé setkali v roce 2010 a chodí spolu od roku 2017.
Herečka, která byla již dvakrát vdaná, se Ellen Degeneres během show v říjnu 2019 svěřila, že tyto zásnuby byly opravdu jedinečné. 
Foto: Getty Images

Elizabeth Olsen a Robbie Arnett

V červenci 2019 vyšlo najevo, že herečka Elizabeth Olsen je zasnoubená s Robbiem Arnettem, členem indie kapely Milo Green. Vídají se od roku 2017, kdy se poznali na dovolené v Mexiku. Ačkoliv hvězda filmu Avengers: Endgame zatím nic bližšího k letošní svatbě neprozradila, jisté je, že nebudou chybět její neméně slavné sestry Ashley a Mary-Kate Olsenovy. 

Natalia Vodianova a Antoine Arnault

Módní svatba roku bude bezpochyby ta, během které si své ano řeknou topmodelka Natalia Vodianova a Antoine Arnault, generální ředitel Berluti a syn šéfa LVMH Bernarda Arnaulta. Dvojice spolu vychovává dvě vlastní děti, z předchozího manželství modelky další tři. Zasnoubili se na silvestra loňského roku a očekává se, že svatba proběhne ve Francii v červnu. 

Princezna Beatrice z Yorku a Edoardo Mapelli Mozzi 

O královské svatby nebyla v posledních letech nouze a už 29. května 2020 se chystá další. Britská princezna Beatrice a magnát Edoardo Mapelli Mozzi se zasnoubili v září 2019 a princezna dostala prsten ve stylu art deco z dílny britského klenotníka Shauna Leaneho. Nejžhavější adept na tvorbu svatebních šatů? Duo značky Ralph & Russo.