Společnost

Jak Kylie Jenner ovládla i TikTok

Není překvapivé, že si Kylie Jenner, nejmladší členka klanu Kardashianových a také hvězda Instagramu, podmanila i TikTok, platformu založenou na vtipném a virálním video obsahu. „Je to moje nejoblíbenější aplikace,“ uvedla jedna z nejsledovanějších influencerek ve svém nedávném příspěvku. Čím baví své publikum?
Čtyřiadvacetiletá Kylie je příjemně uvelebená na zadním sedadle auta, přičemž se vlní do rytmu songu od Nicki Minaj. Na sobě má svůdné bílé šaty se špičatou podprsenkou, které jsou, mimochodem, jednou z prvních vlaštovek očekávané spolupráce Jeana-Paula Gaultiera se stylistkou Lottou Volkovou. Tak vypadá jedno z jejích videí.
K dalšímu klipu zase jeho sledovaná autorka trefně napsala: „Jsem jako Kim K“  — a neměla v něm nic jiného než černé body Balenciaga, zlaté náušnice ve tvaru kapek a po ruce černou koženou mini kabelku Hermès Kelly.
Ovšem to, co pokaždé rozbouří vlny nternetu, jsou její příspěvky s maminkou Kris Jenner. V jednom z nich, který získal neuvěřitelných 34,2 milionu zhlédnutí, se dvojice objevila ve stejných tmavých outfitech — Kris si pro tuto příležitost oblékla šaty Balenciaga s výrazným výstřihem, zatímco Kylie zvolila korzetové šaty Dolce & Gabbana, to celé umocnil trendy zvukový podtext TikToku, který zní následovně: „I’m sorry, but not everyone fits in the bad bitch genre.“ Smysl pro humor fanouškům ukázaly také v dalším videu, kde tančí na virální píseň o Kris a obě jsou oblečené do oversized obleků v černé (Kylie) a zářivě purpurové (Kris) barvě. 
Podívejte se na to, zábava zaručena.