Novinky

Příslib jara aneb novinky, které by vám neměly uniknout

Vybrali jsme pro vás novinky, o kterých věříme, že vám zpříjemní čekání na teplé počasí. Začtěte se do knihy hudebnice Marie Kieslowski s rozhovory se sedmi umělkyněmi, mezi nimiž nechybí Lenka Dusilová nebo Klára Vytisková. A pokud preferujete fotografie před slovy, The Fashion Yearkbook 2022 obsahuje nejlepší kampaně, editorialy a obálky za uplynulý rok. Ve výběru najdete také titulní stránky Vogue Czechoslovakia.
Jak si ustelete, tak se vyspíte, proto doporučujeme zelenkavé povlečení české značky Lejaan nebo rovnou z londýnského obchodního domu Liberty. V našich doporučeních nesmí chybět nadčasové ikony, které nikdy nezestárnou. Naopak ztělesňují propojení budoucnosti s historií. Ať už se jedná o hodinky Tank Américaine od Cartier nebo náušnice Swarovski s ručně broušenými krystaly. 
Severská značka Stine Goya poprvé představuje tenisky, a to rovnou ve třech barevných kombinacích. Hlavní model nové řady Vault by Vans x Nicole McLaughlin Slip-On VP VR3 LX disponuje páskem na nártu a úložnými kapsami na připevnění zahradnického náčiní. A abyste se u toho sázení nespálili, nezapomínejte na krém s vysokým SPF!