Horoskop

9. únor 2019

KOZOROH

Riziko vám není cizí. A dnes vás hvězdy vyzývají, abyste nehráli na jistotu a odvážili se k něčemu, co už delší dobu odkládáte. Dejte šanci třeba adrenalinovému zážitku nebo se vydejte do neznámých vod. Rozšíříte si obzory. Hvězdy vám dnes navíc slibují úspěch.

VODNÁŘ

Dejte péči o sebe sama zpátky na vrchol seznamu priorit. Možná přes všechny úkoly a setkání nemáte čas na trochu rozmazlování. Dnes by to však mělo být jinak. Soustřeďte se na sebe a najděte si chvíli alespoň na domácí pleťovou masku či zábal. 

RYBY

Nevzdálili jste se od někoho, kdo dřív měl ve vašem životě pevné místo? I to se občas stává. Dnes vám však hvězdy předpovídají velké spojení. Znovu se najdete tam, kde to vůbec nečekáte. Buďte otevřeni a připraveni vše dohnat. Pokud je to potřeba, nechte staré křivdy spát.

BERAN

Dnešní den patří přátelství a partnerství na všech úrovních. Pokud můžete, dopřejte si dnes den volna s kamarádkou nebo partnerem. Společně si užijete i základní věci jako příprava jídla či úklid. Dovolte si dohnat vše, co jste zameškali. 

BÝK

Je čas na vášeň! Vytáhněte svůj nejvíce sexy outfit a dovolte svému sex-appealu, aby se naplno projevil. Dnešní den by mohl patřit mezi nejvášnivější v tomto roce. Pokud jste single, vydejte se do společnosti. Máte-li partnera, čeká vás velmi dlouhá a skvělá noc!

BLÍŽENCI

Dnešní konstelace hvězd napovídá, že by mohlo dojít k narušení vašeho těžce odpracovaného klidu. Nedovolte to. I kdyby se všechny vaše značkové kabelky proměnily na padělky, dnes to vůbec neřešte. Odpočívejte, přemýšlejte, ale vyhněte se obloukem stresu.

RAK

To, že něco zametete pod koberec, neznamená, že to tam není. Dnešní den bude nejdříve působit poměrně klidně. Postupně se však probudí záležitosti, které dlouhodobě nechcete řešit. Je však nejvyšší čas se jim postavit a přinést čerstvý vzduch. Odklízení teď prostě nepomůže.

LEV

Dnes se ve vás probudí touha po rebelii. Žádná pravidla zkrátka nebudou dost silná, aby vás držela zpátky. Užijte si to. Pohrajte si s nekonvenčním outfitem, objevujte nové způsoby, nedovolte nikomu, aby vám říkal, co máte dělat. Buďte zkrátka sami sebou.

PANNA

Dnes máte plnou hlavu skvělých a zajímavých nápadů! Nenechávejte si je pro sebe. Věřte si a pochlubte se tím, nad čím přemýšlíte. Vaše kreativita a vynalézavost pracují přesčas, takže se nemusíte bát žádných komplikací či trapasů. Dnešní den by vám mohl přinést velký pracovní posun!

VÁHY

Stres je energie. Rozhodně však není trendy. Poslední dny pro vás byly velmi náročné. Pracujete tvrdě a možná si ani neuvědomujete, kolik jste si toho naložili. Udělejte si dnes volnější den, během kterého budete moci rozjímat a hlavně čerpat síly na další maraton.

ŠTÍR

Estetika je královna! Dnes obzvlášť. Pocítíte velmi silnou touhu vše kolem sebe zkrášlovat. Především ve vašem domově. Proto je tento den optimální na výběr nových dekorů, bleskovou proměnu či prostý, ale neméně důležitý úklid. Uvidíte, že v této oblasti dnes dokážete kouzla!

STŘELEC

To, že něco není vidět, neznamená, že to neexistuje. V ideálním případě třeba stahovací prádlo. Nebo emoce, které jste potlačily někam do ztracena. Dnes se však právě tyto nedokonalosti dostanou na povrch. To může způsobit konflikty a drama, které teď rozhodně nepotřebujete.