Horoskop

8. listopadu

ŠTÍR

Dnes si trochu odpočinete od každodenní rutiny. Taky už bylo na čase! Možná vás čeká příjemný výlet za dobrodružstvím. Pokud máte možnost, klidně se na něj vydejte a užijte si ho. Díky tomu dobijete baterky a získáte spoustu cenných informací a poznatků.

STŘELEC

Dokážete číst lidem myšlenky? Dnes se to bude hodit. Setkáte se s velkým množstvím lidí a maximálně vám pomůže, pokud jim budete naslouchat a číst mezi řádky. Díky tomu se snadno zorientujete a získáte přehled, který vám v budoucnosti velmi pomůže. Tak mějte oči otevřené!

KOZOROH

Intenzivní, emotivní, výbušný. Tak by se ve zkratce dal popsat váš den. Je nejvýš pravděpodobné, že udržet dnes vaše emoce na uzdě bude spíše nemožné. V dobrém i horším smyslu. Vášeň je skvělá, ale pokud zbytečně vyjedete na kolegyni kvůli drobnosti, nikdo to asi moc neocení.

VODNÁŘ

Vaše zapálení pro práci i jiné aktivity je obdivuhodné. Přesto ho dnes skoro nikdo neocení. Neberte si to osobně a nesmutňete. Pokud vytrváte, nakonec se vaše úsilí vyplatí. Večer je možné, že na vás dopadne stres a velká únava, tak si ho nechte spíš volnější.

RYBY

Tajemno je možná sexy, dnes se vám však nevyplatí. Vaše potřeba pečlivě uchovávat tajemství a moc věcí nesdílet dnes nepadne na úrodnou půdu. Je totiž možné, že právě kvůli něčemu takovému se dostanete do konfliktu s kamarádkou či kolegy. Vyložte raději karty na stůl.

BERAN

Dnes vás čeká nákupní horečka! Konečně se dočkáte vhodné příležitosti k doplnění šatníku nějakými šik podzimními kousky. Pečlivá příprava vám ale usnadní život. Než se vydáte do víru butiků, zkontrolujte co vám chybí a po čem toužíte. Díky tomu nebudete tápat.

BÝK

Pokusí se o vás podzimní splín. Chmurné počasí vám na náladě určitě nepřidává. Je tak lehké propadnout smutku a otrávenosti. Nedejte se. Vzpomeňte si na krásné vzpomínky a oceňujte i drobné radosti. Třeba že díky chladnějším teplotám můžete zase vytáhnout oblíbený svetřík.

BLÍŽENCI

Připravte se na pořádný mix emocí a nálad. V jednom dnu zažijete příval štěstí, ale i hořkosladkých pocitů. Je až s podivem, co se dá zažít ve 24 hodinách. Je ale nad míru jisté, že dnešní den bude pořádně náročný. Nezapomeňte proto i na relax a pohodu. 

RAK

Dnes jste dítě štěstěny! I když se více či méně vlastní vinou dostanete do potíží, hvězdy slibují, že vám pomohou a vše nakonec dopadne ve váš prospěch. I tak ale nebude na škodu, pokud budete dbát zvýšené opatrnosti ve všech ohledech. Větších nepříjemností se však obávat nemusíte.

LEV

Ponořte se do sebe. Odpovědi, které hledáte, mohou být celou dobu ve vás. Dovolte si, pokud je to možné, nerušený den plný myšlenek a hloubání. Nechte své myšlenky plynout a je velká pravděpodobnost, že na konci dne budete mít v některých věcech mnohem jasněji.

PANNA

Dnešní den by se dal popsat jako hodně naděje a velká očekávání. Budete si vše pečlivě rozmýšlet a neuděláte nic, co by vás nepřivedlo alespoň o kousek blíž k vytouženému cíli. Díky tomu se vám bude dobře dařit minimálně po finanční stránce. Nové šaty, po kterých toužíte, jsou na dosah!

VÁHY

Láska, respekt a kvalitně strávený společný čas. To je podle hvězd dnešní recept na štěstí a pohodu. Udělejte si prostor na hezké rande s partnerem nebo se vydejte s kamarádkou na víno a příjemně si popovídejte. Zapomeňte však na práci a neustálé kontrolování sociálních sítí!