Horoskop

8. květen 2019

BERAN

Váš den by všeobecně měl být příjemným, milým a romantickým. Hvězdy jsou vám na jedné straně nakloněny, na druhé naznačují drobné komplikace. To váš však z typického klidu nevyvede. Budete sršet vtipem a stanete se středem pozornosti v rodině i ve společnosti.

BÝK

Jak se zdá, tento den si opravdu vychutnáte. Ale aby byl zážitek dokonalý, musíte také přiložit ruku k dílu a ostatním pomoci. Můžete se pak od svého okolí a především od rodiny dočkat uznání a třeba i drobného dárku.

BLÍŽENCI

Jarní sváteční atmosféra dolehne i na vás. Ty rituály a strnulé postupy sice zrovna nemusíte, ale proměnlivost a nejrůznější překvapení těchto dnů vás baví. Fantazie a chuť něco organizovat, někam vyrazit atp., vám chybět nebude. Můžete se tak těšit na různá dobrodružství a zajímavá setkání. Tedy pokud nepodlehnete lenošení v posteli.

RAK

Jste ve svém živlu. Vše budete řídit a organizovat. Svátek, kdy můžete zůstat doma, je pro vás vítaným dnem. Sice víte, že díky těm ostatním mnohé nebude přesně tak, jak byste chtěli, ale to, že jste s rodinou, vás baví a naplňuje. 

LEV

Měli byste mít příjemný den. Vaše dobrá nálada a pohoda se bude přenášet i na ostatní. Rozhodně si dnes nic neodpírejte. Sami dobře víte, že si zasloužíte to nejlepší a ostatní vám to rádi dopřejí. Vědí, že když vy budete spokojeni, budou na tom dobře i oni. Velkorysost vám chybět nebude.

PANNA

Možná se budete cítit poněkud rozpačitě a vyčerpaně. Je pravděpodobné, že na vás bude doléhat množství práce z dnů minulých a úkolů, které vás teprve čekají. Upřednostňovat tak budete odpočinek a relaxaci. Teprve k večeru se vaše nálada nejspíš vylepší. Bude pramenit z pocitu dobře stráveného dne.

VÁHY

Váš den bude zřejmé takový neslaný, nemastný. Asi se vám do ničeho nebude chtít, a pokud už se pro něco rozhodnete, tak nejspíš vzápětí vás napadne, že to nebylo úplně nejšťastnější rozhodnutí. Budete mít tak potřebu hledat vnitřní klid a pohodu. To byste měli nejsnáze nacházet někde v lese nebo přírodě obecně.

ŠTÍR

Charakterizovat vás bude větší citlivost a vnímavost. Záplavu pocitů a emocí, které se nyní na vás valí, pro vás nebude jednoduché vstřebat a zvládnout. Možná budete mít sklon k přecitlivělým reakcím a urážení se. Buďte ale nad věcí, opravdu vám nikdo nechce ublížit. Pomůže dobrá kniha, jídlo či návštěva přátel.

STŘELEC

Je možné, že právě dnes si uvědomíte, co pro vás je a není opravdu důležité. Budete mít dost času na to přemýšlet nad tím, v čem žijete a co vlastně chcete. V duchu pak budete plánovat, co s tím vším uděláte. Možná se rozhodnete pro nějakou zásadní životní změnu. Zatím ji ale neuskutečňujte. Vyčkejte, až se vám vše nejasné vyjasní.

KOZOROH

Konečně dáte trochu více prostoru zábavě, volnosti a odpočinku. Věci, které dnes budete dělat, vám přinesou vnitřní uspokojení. Dopřejete si odpočinek, relaxaci, nejspíš i dobré jídlo a pití. Práci dnes ponecháte stranou. A pokud už něco budete dělat, pak jen to nejnutnější. Dejte si pozor na zdraví a upřednostněte prevenci!

VODNÁŘ

Měli byste si dávat pozor především na jednání a konání toho, kdo je vám nejbližší a koho znáte nejlépe. Ano jste to vy sami. Držte se tedy zpátky, a než něco řeknete či uděláte, řádně si to promyslete. Všeobecně si však dnes rozhodně nebudete moct na nic stěžovat.

RYBY

Po fyzické stránce se dnes zřejmě budete cítit výtečně. Možná se začne úročit péče o sebe sama, kterou jste si s nastávajícím jarem mohli naordinovat. Zdobit vás bude velká výřečnost a ochota si s kýmkoli o čemkoli povídat. Možná také vyrazíte někam na návštěvu. Těšit se tak můžete na milá a přátelská setkání.