Horoskop

8. duben 2019

BERAN

Nastává období, kdy se můžete v klidu zamýšlet nad svým rodinným rozpočtem. Možná plánujete přestavbu bytu, domu nebo třeba jen dovolenou či obměnu šatníku. Pokud máte nějaké nápady, které již dlouho nosíte v hlavě, pak bude dobré je realizovat, hvězdy jsou vám nakloněny. 

BÝK

Budete-li naslouchat intuici a vaše tělo bude v dobré kondici, máte se na co těšit. Hvězdy naznačují, že dařit by se vám mělo především na poli citových vztahů. A tentokrát to nebudou žádné sny a teorie, vše budete prožívat zcela reálně a intenzivně.

BLÍŽENCI

Pokud si myslíte, že vše dnes půjde pomalu, jste na velkém omylu. Naopak se věci budou řítit velkou rychlostí, nečekaně a tak nějak překotně. Jak je vaším zvykem, budete chtít být na několika místech najednou. To však tentokrát zřejmě moc dobře nepůjde. 

RAK

Budete přehodnocovat své postoje ke zdraví. Možná vás k tomu donutí vyšší váha, možná to budou nějaké menší zdravotní problémy. V každém případě bude dobré pro sebe něco udělat. Dlouhou procházkou po práci nic nezkazíte a objednáním se na dlouhou příjemnou masáž už vůbec ne.

LEV

Nudit se dnes nebudete. Cítíte se nejspíš jako na tobogánu nebo spíše houpačce. Chvíli nahoře a chvíli zase dole. Vše se pak nejspíš bude střídat s velkou rychlostí. Příjemné však budou šťastné náhody, které by měly do vašeho života zasahovat. Po víkendu si vše užijete na plné pecky.

PANNA

Jestliže se setkáte s nějakým nedodržením dohod, neberte si to tolik a řekněte si, že to prostě patří k životu. Bude to pro vás ponaučení do budoucna. Komunikace je vaší silnou stránkou, a tak se na ni zaměřte. Dařit by se vám mělo u opačného pohlaví.

VÁHY

Moc jasno a přehled dnes mít nebudete. Energií byste také zrovna hýřit neměli. Raději se vrhněte na společenské vyžití a vše, co souvisí se zábavou. Jinak je pravděpodobné, že se dostanete do určitého tlaku spojeného s domovem a prací. 

ŠTÍR

Je pravděpodobné, že vás čeká docela příjemný den, štěstí by vám mělo být nakloněno. Zvláště pokud jste nezadaní nebo hledáte nový vztah. Pokud zadaní jste, raději si na sebe dávejte pozor. Mohlo by vás to svádět k nevěrám a tedy i následným komplikacím. V pracovní oblasti je  možné, že dojde k nějaké změně.

STŘELEC

Svými aktivitami nejspíš můžete lézt okolí na nervy. Do všeho se budete vrhat po hlavě a v něčem můžete být až k nezastavení. Raději sázejte na ověřené hodnoty a jistoty. Ačkoliv vám ve většině případů vše prochází, tentokrát nejspíš až takové štěstí mít nebude. Do ničeho nového se raději nepouštějte.

KOZOROH

Je možné, že dnes budete chtít stůj co stůj dotáhnout něco rozdělaného do zdárného konce. Také by mohly přijít nějaké nové pracovní nabídky, a pokud se nebudete bát projevit se a říct si o to, co chcete, měli byste být  spokojeni, protože vše by mělo vycházet tak nějak samo. 

VODNÁŘ

Charakterizovat vás dnes bude pohyb a změna. Vaše touha po setkáních s přáteli a poznávání nového by měla být velmi silná. Díky těmto aktivitám je možné, že narazíte na nové kamarády a obohatíte svůj život. Je také možné, že se objeví někdo z dávné minulosti. 

RYBY

Pokud se v tomto období rozhodnete prezentovat sebe a svoji práci, měli byste uspět. Musíte ovšem dát na vlastní intuici a nenechat se nutit do věcí, do kterých se vám nechce. Dařit by se vám mělo v kolektivních činnostech a týmové práci. V případném prosazování plánů a záměrů byste měli být úspěšní.