Horoskop

8. březen 2019

RYBY

Nezadané i zadané čekají velmi hezké chvíle. Naslouchat byste měli svému vnitřnímu hlasu a intuici. To vám půjde skvěle. Budete tak mít oproti ostatním výhodu, že vše budete vědět dříve, ale také lépe.

BERAN

Vaše situace dnes nebude vůbec jednoduchá. Naštěstí v tom dobrém slova smyslu. Setkat se můžete s někým velmi zajímavým, komu ani vy nebudete lhostejní. Pokud se tak stane a chcete chtít mít vše pod kontrolou, musíte konat pomalu a rozvážně. Jinak, zejména jste-li zadaní, hrozí střety a komplikace.

BÝK

Zřejmě nebudete mít zrovna skvělý den. Spíše to bude chvíli nahoru a chvíli zase dolů. Fyzicky se cítíte skvěle, ale psychicky vás může někdo vytáčet. Pokud to tak budete mít, zaměřte se na rutinu a do ničeho zásadního se nepouštějte. To by vám mělo dát jistotu.

BLÍŽENCI

V pátek musíte použít svou vnitřní moudrost a brát věci s nadhledem. I když vám bude připadat, že musíte něco udělat teď hned, někam odjet, něco zařídit, tak si vždy dejte odstup a čas na rozhodování. Je pravděpodobné, že tak horké to zase nebude.

RAK

Vypadá to, že si budete moci diktovat podmínky. Nad svými partnery, spolupracovníky, přáteli byste měli mít převahu a na vše budou ochotni vstřícně reagovat. Hýřit pak budete pozitivní náladou a ochotou pomoci. Věci by se měly dařit a všichni budou spokojeni.

LEV

Přestože můžete být pod tlakem a řešit nějaké profesní komplikace, budete i tak přesvědčiví, plní elánu a energie. Pokud do svého konání a jednání budete dávat své srdce, nic vám nezabrání uskutečnit vše, co chcete. Na štěstí teď raději nespoléhejte. Vše si budete muset vybojovat.

PANNA

Hvězdy vám dnes přejí natolik, že se nebudete rozpakovat jít do sporů, nad kterými byste jindy váhali. Argumentů budete mít požehnaně a také schopnost analýzy a logického myšlení vám bude sloužit skvěle. Úspěšní byste měli být na poli profesním. 

VÁHY

Pravděpodobně se dnes dostanete do většího vnitřního sporu. Naloženo na vás bude zřejmě více, než je vám milé. Budete tak chtít věci nějak ošidit či přehodit na jiného. Víte sice, že to není správné, ale pokušení zbavit se toho nepříjemného bude veliké.

ŠTÍR

Těšit se můžete na vcelku příjemný den. Vše by vám mělo vycházet. A pokud se objeví nějaké problémy a komplikace, vždy bude po ruce někdo, kdo vám nabídne pomoc. Ti, co mají malé děti, na celé čáře zvítězí a prosadí svou. 

STŘELEC

Dnešek pro vás nebude úplně jednoduchý. Zmatků a nejasností zažijete požehnaně a vy musíte být těmi, kdo by to vše měl vyřešit a rozklíčovat. Dramatičtější události vás dokonce přinutí zamyslet se nad tím, kam směřujete. Možná si řeknete, že už toho bylo dost, a rozhodnete se jít jinou cestou než dosud.

KOZOROH

Bude se vám dařit prosazovat jak své záměry, tak i postoje. Hvězdy také naznačují, že do vašeho života může vstoupit nový romantický vztah. To by mohlo být nejen pro vás dosti překvapivé. Romantika není zrovna to, co by vás charakterizovalo.

VODNÁŘ

Pravděpodobně se dnes setkáte s někým výjimečně moudrým a milým. Nebude to však setkání milostné, jak by se mohlo zdát, ale spíše pracovní. Zamýšlet se spolu budete nad finanční situací. Toto setkání vás obohatí a inspiruje.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem  MILANEM GELNAREM