Horoskop

7. prosinec 2018


STŘELEC

Pokud se dnes cítíte podrážděně a musíte se držet, abyste na nikoho nevyjeli, není to kvůli hvězdám. Může za to spíš dlouhodobý stres a tlak, který na sebe vyvíjíte. Právě před ním vás hvězdy dnes varují. Upusťte trochu páru a buďte k sobě mírní. Uleví se vám i okolí.

KOZOROH

Vyskočte na pódium a řekněte, co máte na srdci. Hvězdy se postarají o to, že veškerá pozornost bude směřovat na vás. Ale hlavně žádnou paniku. Nemáte se za co stydět. Navíc dnes dostanete schopnost mluvit tak, že vás všichni nejen uslyší, ale hlavně pochopí. Využijte ji.

VODNÁŘ

V minulosti vás potkalo několik ošklivých emocionálních zklamání. Ošklivý rozchod, nevěra či kamarádka, která se tvářila sladce, ve skutečnosti vás však jen využívala. Ale nebojte se. Právě dnes bude vaše víra v lásku i přátelství obnovena. Jediné, co musíte udělat, je první krok.

RYBY

Nechte promluvit řeč těla. Ne vše, co chcete někomu sdělit, musí být vyřčeno. Buďte trochu tajemní a potlačte přímočarost. Samozřejmě je důležité, aby nedošlo k trapným nedorozuměním. Můžete si dovolit trochu hrát a neříkat vše úplně na plno. Jde jen o to najít míru.

BERAN

I když je někdy hezké si užít klidný večer jen ve dvou, dnes platí pravý opak. Využijte tento den k prohloubení sociálního kapitálu. Vaší hlavní rolí bude propojovat lidi a seznamovat je. Pokud se žádná zajímavá akce zrovna nekoná, můžete zkusit uspořádat vlastní, komornější.

BÝK

Dnes budete mít vítr v zádech. A to je dobrá věc. Konečně se vám podaří rozseknout některé palčivé otázky a posunout se zase o kus dál. Neděste se, pokud na chvíli ztratíte směr své cesty. Brzy jej zase objevíte. Tak žádný stres a prostě postupujte vpřed.

BLÍŽENCI

Jestli se váš partner či někdo ve vaší bezprostřední blízkosti chová příliš zbrkle a ukvapeně, je na vás, abyste se pokusili jejich tempo trochu zmírnit. Heslo dnešního dne je pro vás: "Hezky v klidu." Dopřejte všem aktivitám dostatek času a nikam se nehoňte.

RAK

Dnešní den pro vás začne dobře. I přes trochu chaotické vypravování z domu se vám povede poskládat skvělý outfit a budete zářit dobrou náladou. Ve večerních hodinách však očekávejte spíše zhoršení. Nepříjemný konflikt vám zkazí náladu a pak už zkrátka nic nepůjde tak, jak by mělo.

LEV

Ztratit čas od času kontakt se svou rodinou je normální. Nemluvíme o tom doslovném, ale spíš mentálním. Dnes se vám totiž podle hvězd může stát, že budete mít pocit, jako byste nikam nepatřili. Nepanikařte, přemýšlejte nad vlastní historií a uvidíte, že se vše brzy stabilizuje.

PANNA

V poslední době se vám v milostném životě dost daří. Vše jde skvěle a máte pocit, že se vám daří zlepšovat i v oblasti komunikace s partnerem či obecně opačným pohlavím. Dnes se však může objevit výjimka. Máte hlavu v oblacích a mezitím vám unikají detaily, které mohou vaši idylku narušit.

VÁHY

Zaměřte se na lásku. Vánoce se blíží mílovými kroky a to je nejlepší příležitost uvítat ve vašem životě někoho nového. Tedy pokud už v něm není někdo, kdo by tam rozhodně měl zůstat. Doma však nový objev nepotkáte. Vytáhněte kamarádky na tah městem a rozhoďte sítě.

ŠTÍR

Dnes pocítíte velkou dávku energie přímo z vesmíru. Díky tomu si můžete naplánovat plno aktivit a dobrodružství. Nic vám v cestě stát nebude. Zároveň se dnešní den hodí na zbavení se bloků z minulosti, které vás už nějakou dobu drží zpátky. Soustřeďte se na přítomnost!