Horoskop

7. leden 2019

KOZOROH

Vzhlížet k někomu může být dvousečná zbraň. Na jednu stranu může být váš vzor (třeba módní nebo profesní) tím, kdo vás představí a ukáže cestu. Snadno se ale můžete stát pouhou kopií. Dnes se zaměřte na hledání vlastního osudu, ale na dobré rady úplně nezapomínejte.

VODNÁŘ

Vybírejte si! Dnes možná máte velkorysou náladu, díky které na večírek pozvete úplně kohokoliv a nakoupíte vše, co se vám přimotá do cesty. Zkuste na to jít trochu rozvážněji. Selektujte, rozmýšlejte a určitě neberte vše. Více hostů neudělá vaši akci lepší, spíš přeplněnější. To platí o všem.

RYBY

Konec přetvářky. Po nějaké době konstelace hvězd předpovídá den plný komunikace a upřímnosti. Říkejte proto jen to, co máte skutečně na srdci. Odložte výmluvy a přikrášlování a vyjadřujte se tak, aby nebylo pochyb, co chcete říct. Díky tomu se vyhnete různým faux pas.

BERAN

Můžete se chovat přímočaře a bez hádanek. To by však nebyla taková zábava. A vy zrovna dnes máte hravou náladu. Vaše okolí od vás může očekávat záplavu náznaků, tajností a nápověd. Na troše tajemství není nikdy nic špatného. Dejte si však pozor, abyste nepřekročili mezi.

BÝK

Dnes je doporučení hvězd jednoduché. Zařaďte pomalejší tempo a dopřejte si trochu pohody. Nechte starosti někomu jinému a užijte si zábavy. Vychutnejte si třeba nakupování dárků, horký nápoj s kamarádkou či společný čas s rodinou. Hlavně bez stresu a nervování.

BLÍŽENCI

Netrapte se s maličkostmi. Dnes vám zkazí náladu cíle, které se vám nepodaří splnit. Podívejte se však na věci z větší perspektivy a s nadhledem. Možná se nepovedlo všechno, i tak za sebou však máte velkou řadu úspěchů. A to je něco, na co byste se dnes měli zaměřit.

RAK

Začněte nový rok se stylem a odpočatí. Víte, že se říká, že jak na Nový rok, tak po celý rok? Dnes dělejte vše tak, aby to těšilo především vás. Nespěchejte, pečlivě si vyberte šik outfit podle svého gusta a naplánujte si program, při kterém se budete jen usmívat.

LEV

Můžete mít skutečně vše? Dnešní den vás uvrhne do nálady, ve které budete plánovat, přemýšlet a dávat dohromady milníky, kterých letos chcete dosáhnout. Často vás potká otázka, zda je to vůbec reálné. Splnit si můžete cokoliv, tak se nebojte být ambiciózní a odvážní.

PANNA

Jste připraveni vypustit kostlivce, kterého skrýváte ve skříni? Pořádně si svou odpověď promyslete, protože dnes mají vaše rozhodnutí nebývalý dosah. Vyhněte se proto ukvapeným volbám a změnám, které jsou odložitelné. Budou i bezpečnější dny. Pokud si však s něčím jste jistí, pusťte se do toho.

VÁHY

Být štědrý neznamená koupit každému v okolí kabelku od Diora, i když je to hezká představa. Mnohdy to jsou malé, nenápadné činy, které mohou velmi pomoct. Nejvíce svým přátelům dáte, pokud je budete podporovat v jejich aktivitách a snech. Zvládnete to?

ŠTÍR

Pokud se nedokážete uvolnit před přáteli, s kým si dokážete popovídat beze strachu a na rovinu? Dnes se vám takový člověk bude hodit. Vánoční svátky ve vás vyvolaly spoustu emocí a nepomůže, když si je potáhnete do dalšího roku. Svěřte se alespoň nejbližší osobě.

STŘELEC

Jste loajální a týmový hráč. Dnes se však může stát, že vás někteří z vašeho okolí budou stahovat zpátky. Nenechte, aby vás zahltili svými problémy a soustřeďte se na vlastní cíle a sny. To ale neznamená, že musíte být sobečtí. Hledejte rovnováhu mezi dáváním a přijímáním.